Προεκλογική επίσκεψη Τσίπρα στην Αμφίπολη

Moufanet

Προεκλογική επίσκεψη Τσίπρα στην Αμφίπολη

[Του Νίκου Ζαχαριάδη από το… μουφα νετ]

Έντονο προεκλογικό άρωμα φαίνεται πως είχε η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύμβο της Αμφίπολης, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των ανασκαφών και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ταυτότητα του νεκρού

Στον χώρο που παραδοσιακά καταφεύγουν οι πρωθυπουργοί, όταν θέλουν να μαζέψουν πελάτες, βρέθηκε για λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να ξεκινήσει συμβολικά από εκεί την προεκλογική του περιοδεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των ανασκαφών, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καθαρίστριες του Τάφου και για το κατά πόσο αυτές έχουν απολυθεί, ώστε να συμπεριλάβει την πρόσληψή τους στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την εγκατάλειψη των ανασκαφών τους τελευταίους μήνες και επέκρινε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ότι με το να μετατρέψει την Αμφίπολη σε προπαγανδιστικό μηχανισμό, υποχρέωσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τη δει εχθρικά. «Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Για να βρούμε τον Μέγα Αλέξανδρο», κατέληξε.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρους πολιτικούς παρατηρητές, η μεταστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τις πιο «ξένες» προς αυτόν μεθόδους υπνωτισμού των ψηφοφόρων, οφείλεται στην εσπευσμένη αλλαγή του λογογράφου του, ύστερα από την παραίτηση του προηγούμενου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Πηγη: https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=42746