Πρόλογος με Super Test στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες! (φώτος)

Πρόλογος με Super Test στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες! (φώτος)

Enduro_Serres_2015-IMG_1979Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν οι Σέρρες τo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro! Με μια καλλιτεχνικά στημένη υπερειδική διαδρομή στην περιοχή του Άη Γιώργη που συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές προσφέροντάς τους απλόχερα μοναδικό θέαμα, είδαμε τι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο στα γύρω βουνά, στις γειτονικές ειδικές!

Άλματα, ξύλινες γέφυρες, ποτάμι, άμμος μπερμ, και μια δυνατή βροχή που ήρθε να καταλαγιάσει την σκόνη τρομάζοντας προς στιγμήν την οργάνωση, έστησαν ένα σκηνικό πανέμορφο που θα ζήλευε και ο καλύτερος σκηνοθέτης!

Ο Marc Bourgeois με Yamaha εντυπωσίασε στην Ε1 κατηγορία πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο στην κλάση του 2’16’’39, μπροστά από τους Lorenzo Santolino με Sherco και τον Danniel McCanney με Husqvarna.

Στην Ε2 έγινε ο καλύτερος χρόνος της ημέρας από τον Loic Larrieu με Sherco που έσπασε τα χρονόμετρα στο εντυπωσιακό 2’15’’08! Πολύ κοντά του ο Antoine Meo με ΚΤΜ, ενώ 3ος ήταν ο Pierre-Alexandre Renet με Husqvarna.

Στην Ε3 κατηγορία, κυριάρχησε ο Jonathan Barragan με Gas Gas πετυχαίνοντας 2’17’’39, ελάχιστα χιλιοστά μπροστά από τους Matti Seistola με Sherco και Mattias Belino με Husqvarna. Μεγάλος άτυχος του Super Test o περσινός πρωταθλητής Matthew Phillips με ΚΤΜ που έμεινε από τεχνική βλάβη και θα ξεκινήσει αύριο με μειονέκτημα 40 δευτερολέπτων.

Στην Enduro Junior κατηγορία, ο Jamie McCanney – Husqvarna έδειξε από νωρίς τα δόντια του, ενώ στα μικρά Enduro Youth – 125, ο Michael Persson – Yamaha ήταν ο ταχύτερος.

Από ελληνικής πλευράς, τρομερή μάχη είχαμε μεταξύ Γιάννη Παυλίδη – Honda και Γιάννη Τρίγκα – ΒΕΤΑ που ξεκινούσαν και μαζί, με χρόνο 2’32’28 – 2’32’’58 και ενώ 3ο χρόνο πέτυχε ο Βασίλης Σιαφαρίκας – Honda με 2’39’’36.

Αύριο το θέαμα και οι μάχες αναμένονται πολύ πιο δυνατές, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ οι καιρικές συνθήκες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του αγώνα, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αποτελέσματα στο www.enduro-live.info