Πρόσκληση στους εμπόρους να εγγραφούν στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών

Πρόσκληση στους εμπόρους να εγγραφούν στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών

εμπορικός σύλλογοςΜε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών επισημαίνει την ανάγκη εγγραφής των εμπόρων στον Εμπορικό Σύλλογο. Στην ανακοίνωση τονίζει ό,τι:

Σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 ξεκινούν οι εγγραφές νέων μελών σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών 196/3-4-14.
Εξουσιοδοτημένα από την Διοίκηση μέλη και φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου θα επιδεικνύουν την εξουσιοδότηση για να προχωρήσουν στις εγγραφές.
Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου είναι η αναζήτηση η παρακολούθηση η προώθηση και η επίλυση κάθε θέματος που αφορά την προάσπιση, την διαφύλαξη, στα πλαίσια πάντοτε της ελεύθερης οικονομίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, του στεγασμένου εμπορίου. Η συνένωση όλης της εμπορικής τάξης του τόπου μας για την καλύτερη επίτευξη των παραπάνω είναι απαραίτητη.
Προσκαλούμε όλους τους εμπόρους του τόπου μας να εγγραφούν στο Σύλλογο για να δυναμώσει η φωνή μας,  να  διεκδικήσουμε  και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επίλυση των προβλημάτων μας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης                                 Μηλίγκα Κυριακή