Πρόσκληση του ΕΒΕ Σερρών για συμμετοχή στα εγκαίνια του σερραϊκού περιπτέρου 12 στην 80η ΔΕΘ

Πρόσκληση του ΕΒΕ Σερρών για συμμετοχή στα εγκαίνια του σερραϊκού περιπτέρου 12 στην 80η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Σερρώνακόμα πιο δυναμικά φέτος, με μια δυνατή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία του επιχειρηματικού, παραγωγικού, τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ του Ν. Σερρών, ύστερα από το επιτυχημένο «παρών» της προηγούμενης χρονιάς, παροτρύνοντας, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας τις σερραϊκές επιχειρήσεις συμμετέχει στην 80η ΔΕΘ, στηρίζοντας και πιστεύοντας στο θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης ως του σημαντικότερου οικονομικού γεγονότος της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή – πρόσκληση του το ΕΒΕΣ:

Στην 80η ΔΕΘ (5-13/9/2015), στο κεντρικό περίπτερο 12με τη συμμετοχή πολλών σερραϊκών επιχειρήσεων, και φορέων του Ν. Σερρών προβάλλουμε τη σερραϊκή επιχειρηματικότητα όλων των κλάδων, τα μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα,  τις υπηρεσίες τους, τους όμορφους τουριστικούς προορισμούς και το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο του Ν. Σερρών. Με αυτόν τον τρόπο, με μεράκι και αισιοδοξία, στέλνουμε την εξωστρέφεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, ως ηχηρό μήνυμα διεξόδου και κόντρας στην οικονομική κρίση. 

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών στην 80η ΔΕΘ (περίπτερο 12), την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30.

Σας καλούμε να μας επισκεφτείτε, να δείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το Σερραϊκό επιχειρείν και, βέβαια, να γευτείτε τα μοναδικά Σερραϊκά τρόφιμα  και ποτά.