Προσπάθειες για τόνωση της Πασχαλινής αγοράς από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών και την ΟΕΒΕΣ

Εμπορικος Σύλλογος-Πασχα2014Το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου 2014  από τις  09:00πμ έως τις 3:00μμ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση τόνωσης της αγοράς που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η ΟΕΒΕΣ Σερρών  στη διασταύρωση των πεζοδρόμων Κ. Καραμανλή και Π. Κωστοπούλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου που την υπογράφουν ο νέος Πρόεδρος Ι.Μπαλίτης και η γ.γ. Κυριακή Μηλίγκα:

Περίπου 500 οικογένειες Σερραίων καταναλωτών αλλά και επισκεπτών επισκέφτηκαν τον χώρο της εκδήλωσης .

Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης ήταν  την τελευταία μέρα λειτουργίας της αγοράς πριν το Πάσχα να «κατέβει» ο κόσμος στην αγορά και να ενισχύσει τις Σερραικές επιχειρήσεις μας.

 Πιστεύουμε ότι αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε αφού καταφέραμε να δώσουμε έναν τόνο αισιοδοξίας στην αγορά.

Ως  Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες εκδηλώσεις κατά τις εορταστικές περιόδους όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλες περιοχές της πόλης καθώς και στην περιφέρεια του Νομού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ευχαριστεί τους εμπόρους –επιχειρηματίες, τους εθελοντές και φίλους του που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Επίσης ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη το Επιμελητήριο Σερρών και την Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα ΜΜΕ του Νομού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν την προσπάθεια αυτή  προβάλλοντας την εκδήλωση που  κεντρικό σύνθημα είχε  «Ζω στις Σέρρες , στηρίζω τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μου».