Πρώτη του Κοκότοβιτς στην ΠΑΕ Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου), δηλώσεις

Πρώτη του Κοκότοβιτς στην ΠΑΕ Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου), δηλώσεις

kokotovicΤην πρώτη του προπόνηση, με τον Εθνικό Γαζώρου (ΠΑΕ Σέρρες), έκανε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, λίγο πριν έναρξη της προπόνησης μίλησε με τους παίκτες του και τους ζήτησε να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα είναι δίκαιος μαζί τους, για να πετύχουν όλοι μαζί τον στόχο της παραμονής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Ξέρετε ότι στις Σέρρες έμεινε η καρδιά μου από το πέρασμα μου από τον Πανσερραϊκό. Ένας από τους λόγους που ήρθα ήταν ο Χρήστος Μέγκλας. Γνωριζόμαστε από την θητεία στον Πανσερραϊκό όταν ήταν αντιπρόεδρος και όλα αυτά τα χρόνια είχαμε επαφή όσο μακριά και αν ήμουν. Είμαστε φίλοι με ειλικρίνεια. Εγώ ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Ερωτηθείς για την συμφωνία με την ομάδα ανέφερε, «Ήταν ξαφνικό, έχει δύο ημέρες που με πήρε τηλέφωνο και αποφάσισα να έρθω για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται».

Για το πρωτάθλημα και τη νέα του ομάδα: «Έχω μια γεύση από το πρωτάθλημα από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν είναι εύκολη κατηγορία, ειδικά όταν οι μισές ομάδες πέφτουν και υπάρχουν και τα play-out. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες. Πριν λίγες ημέρες ο Εθνικός κέρδισε τη Λάρισα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Είναι σημαντικό που κέρδισαν τη Λάρισα, όποια ομάδα το καταφέρει σημαίνει ότι αξίζει. Υπάρχει ποιότητα στον Εθνικό, υπάρχουν νέα παιδιά και έμπειροι παίκτες».

πηγη: onsports.gr