Πρωτιά της «Νέας Ομοσπονδιακής Πορείας», με επικεφαλής τον Σώτο Κοτσαμπά στις εκλογές της ΟΕΒΕΣ

Ο συνδυασμός του Σωτήρη Κοτσαμπά έλαβε 6 έδρες
Ο συνδυασμός του Σωτήρη Κοτσαμπά έλαβε 6 έδρες

Ο συνδυασμός του Σωτήρη Κοτσαμπά «Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία», αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους δύναμη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στην Ομοσπονδία  Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Σερρών, και κατέλαβε έξι από τις έντεκα συνολικά έδρες του νέου Δ.Σ.

  • Ο συνδυασμός του Σωτήρη Κοτσαμπά έλαβε 6 έδρες
  • Ο συνδυασμός της Ζημπιλιάδου Μαρίας έλαβε 4 έδρες
  • Ο συνδυασμός του Παύλου Φαρμάκη έλαβε 1 έδρα

Ενωτικό είναι το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης “Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία”  κ. Σωτήρη Κοτσαμπά , που κέρδισε στις εκλογές της Ομοσπονδίας Εποαγγελματοβιοτεχνών Σερρών, που διεξήχθησαν την Δευτέρα το βράδυ.
Όπως δήλωσε ο κ. Κοτσαμπάς :

“Ο συνδυασμός μας “Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία”, μέσα απο αντιξοότητες και λάσπη που δέχτηκε,  πέτυχε  μια περήφανη νίκη. Νίκη που είναι όλων των επαγγελματιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους  συνεργάτες μου και τους υποψήφιους της παράταξης. Ευχαριστώ τους επαγγελματίες –  εκλέκτορες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και τον Συνδυασμό μας. Θέλω να δηλώσω πως απο εδω και πέρα η Ομοσπονδία μπαίνει σε μία  νέα πορεία για το καλό των επαγγελματιών και του Νομού. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα καλύτερο αύριο για τους επαγγελματίες. Θα είμαστε μια διοίκηση όλων των επαγγελματιών δίχως διακρίσεις με γνώμονα το συμφέρον του επαγγελματικού κόσμου. Καλό όλους σε έναν κοινό αγώνα για το καλό του τόπου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα ! “

πηγη: serreslife.gr