Ψάχνετε άνετα ξενοδοχεία κοντά στο Χαλάνδρι ή στο Μαρούσι; Ελάτε στα Urban Residence

Τα ξενοδοχεία, ειδικά στα προάστια αστικών κέντρων, όπως το Χαλάνδρι και το Μαρούσι δεν είναι εύκολο να βρεθούν καθώς οι περιοχές αυτές σπάνια δέχονται τουρίστες. Αν ωστόσο βρεθείτε στην Αθήνα για ιατρικούς ή άλλους λόγους και αναζητάτε ξενοδοχεία κοντά σε μεγάλες μαιευτικές κλινικές ή ιατρικά κέντρα (τα οποία ως επί το πλείστον βρίσκονται στα βόρεια προάστια) τότε η Urban Residence είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Βρίσκεται στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου πολύ κοντά στο Χαλάνδρι και το Μαρούσι και σε μεγάλα νοσοκομεία όπως ΥΓΕΙΑ, το ΙΑΣΩ και το ΜΗΤΕΡΑ.

Είτε ταξιδεύετε μόνος σας, είτε οικογενειακώς, αν χρειάζεται να αποχωριστείτε το σπίτι σας για ένα διάστημα, αλλά δεν θέλετε ωστόσο να χάσετε την άνεση σας και την ιδιωτικότητα που θα σας προσφέρει ένας προσωπικός χώρος, μπορείτε να την βρείτε στα serviced apartments της Urban Residence.

Γιατί διαφέρουν από τα άλλα δωμάτια;

Γιατί πολύ απλά τα ξενοδοχεία της Urban Residence δεν περιλαμβάνουν απλώς δωμάτια. Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα και μοντέρνα διαμερίσματα, με κουζίνα μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, ικανά να φιλοξενήσουν ακόμα και μεγάλες οικογένειες για κάποιο διάστημα, χωρίς να νιώθουν ότι χάνουν την άνεση τους.

Τι υπηρεσίες παρέχουν στους πελάτες τους;

Εκτός από το αυτονόητο δωρεάν Wi Fi και τη θέρμανση ή κλιματισμό (ανάλογα την σεζόν), όλα τα διαμερίσματα της Urban Residence διαθέτουν χρηματοκιβώτιο, υπηρεσία καθαριότητας κάθε 3 ημέρες, πλυντήριο και σιδερωτήριο, γυμναστήριο, προσωπική θέση parking αλλά και υπηρεσίες καλλωπισμού (μανικιούρ, χτένισμα και πεντικιούρ) στο χώρο σας όποτε το επιθυμείτε.

Γιατί να τα επιλέξω;

Τα ξενοδοχεία Urban Residence απευθύνονται κυρίως σε πελάτες που χρειάζεται να ταξιδέψουν για ιατρικούς ή επαγγελματικούς λόγους και γι’ αυτό βρίσκονται σε επιτελικό σημείο, ώστε να εξυπηρετούν περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι και η Φιλοθέη, οι οποίες διαθέτουν τις περισσότερες ιατρικές κλινικές, μαιευτήρια, πρεσβείες, αλλά και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Βρείτε την άνεση σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Urban Residence!