Ψάχνετε το καλύτερο αεροβόλο πιστόλι; Βρείτε το στο Survival!

Το αεροβόλο πιστόλι στις μέρες δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούσαν παλαιότερα. Η ραγδαία άνοδος της τεχνολογίας άγγιξε και αυτόν τον τομέα, εξελίσσοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την συμπεριφορά τους και την συνολική κατασκευή των αεροβόλων.

Στο Survival Club παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με τα αεροβόλα οπότε αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, θα κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Τι σημαίνει καλό αεροβόλο;

Δεν σημαίνει ότι ένα αεροβόλο με την μέγιστη ισχύ είναι αυτό που πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες σας και την χρήση για την οποία προορίζεται. Η λειτουργικότητά του σχετίζεται στενά με την ευθυβολία και τον μηχανισμό που κρύβει πίσω από την σκανδάλη του.

Όσο πιο προσεγμένη είναι η κατασκευή του, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια προσφέρει στον σκοπευτή του, γι΄αυτό και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η κατασκευάστρια εταιρεία στην επιλογή του.

Εξίσου σημαντικό στην λειτουργία του είναι το μηδενικό λάκτισμα που πρέπει να προσφέρει στον χρήστη του. Επιπλέον η αθόρυβη λειτουργία του είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας επιλογής του, αφού αν κάνει πολύ θόρυβο σημαίνει ότι η μεταλλική κατασκευή του δεν είναι ποιοτική. Άμεσα συνδεδεμένο είναι και το κέντρο βάρους του. Μετά από την στόχευση πρέπει να σταθεροποιείται εκ νέου γρήγορα και εύκολα.

Αεροβόλο βγαλμένο από western

H Umarex έχει βγάλει το πασίγνωστο Colt Single Action Army το οποίο πρωταγωνιστεί στα περισσότερα western. Αν θέλετε μία πιστή ρεπλίκα του πραγματικού, είναι η καλύτερη επιλογή σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά του.

Το θρυλικό αεροβόλο πιστόλι Beretta M 92 FS

Τόσο η ειδικές δυνάμεις όσο και η αστυνομία χρησιμοποιούν το Beretta M 92 FS για όλες τις δραστηριότητες. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί σκοπευτές το εμπιστεύονται τυφλά εδώ και χρόνια.

Για ολοκληρωμένο εξοπλισμό σκοποβολής, στο survival.gr μπορείτε να βρείτε επίσης γυαλιά προστασίας (σκοποβολής).