Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον ψαρά στην Κερκίνη

Ψαράδες και συγγενείς του αγνοούμενου βρίσκονται από νωρίς το πρωί στη λίμνη Κερκίνη και βοηθούν στις έρευνες
Ψαράδες και συγγενείς του αγνοούμενου βρίσκονται από νωρίς το πρωί στη λίμνη Κερκίνη και βοηθούν στις έρευνες

Συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη (5/12) , οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου ψαρά από τα Χρυσοχώραφα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν,  το απόγευμα της Δευτέρας (2/12), στη λίμνη Κερκίνη.

Άνδρες της ΕΜΑΚ, με δύο δύτες, βουτηξαν για τρίτη ημέρα, από το πρωί στα θολά νερά της λίμνης, προκειμένου να εντοπίσουν τον ψαρά, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και του Φορέα Διαχείρησης της λίμνης Κερκίνης.
Στην διάθεση της Αστυνομίας βρίσκεται και το ειδικό καραβάκι του φορέα διαχείρισης της λίμνης, το οποίο θα ερευνήσεις τις ακτές.
Οι υπεύθυνοι κάνουν λόγο για μία πολύ δύσκολη επιχείρηση καθώς οι έρευνες που πραγματοποιούνται μεταξύ Χρυσοχωράφων και Λιθοτόπου είναι πολύ μεγάλη.
Τις προσπάθειες εντοπισμού του 52χρονου δυσχεραίνει το γεγονός ότι ο πυθμένας της λίμνης είναι γεμάτος από δίχτυα και φερτές ύλες του Στρυμόνα.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν, με τους συγγενείς του αγνοούμενου ψαρά να μην εγκαταλείπουν την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη δύο 24ωρα από την εξαφάνισή του