Ψήφισαν οι δύο διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Σερρών

Ψήφισαν οι δύο διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Σερρών

Οι δύο υποψήφιοι Αλέξανδρος Χρυσάφης και Στέφανος Φωτιάδης για τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερρών ψήφισαν το πρωϊ της Κυριακής. Αμφότεροι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της κάλπης ενώ και οι δύο κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, στο Γυμνάσιο Λευκώνα.

Μικρή η προσέλευση των ψηφοφόρων

Πάντως μέχρι το μεσημέρι μικρή ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα των Σερρών για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και αναμένεται να είναι αυξημένη η αποχή σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Πότε θα έχουμε το αποτέλεσμα της κάλπης

Πάντως η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων αναμένεται να γίνει πολύ γρήγορα καθώς έχουμε μόνο μια κάλπη, με δύο ψηφοδέλτια, χωρίς σταυρό προτίμησης. Ετσι τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται λίγο μετά τις 19.30 (οι κάλπες κλείνουν στις 19.00) και το αποτέλεσμα αναμένεται να διαμορφωθεί λίγο μετά τις 20.30.

Εκλογές στους άλλους Δήμους της Π.Ε. Σερρών

Παράλληλα κάλπες έχουν στηθεί για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους Δήμους Αμφίπολης (Μελίτος-Φράστανλης), Βισαλτίας (Μασλαρινός-Πλιάκου), Εμμανουήλ Παππά (Δεδούσης-Νότας), Σιντικής (Λούγγος-Δομουχτσίδης).

Εχουν εκλεγεί από τον α’ γύρο Δήμαρχοι στους Δήμους Ηράκλειας (Κουτσάκης) και Νέας Ζίχνης (Μποζης).