Ψήστε με τα καλύτερα κάρβουνα – Top συμβουλές για το τέλειο BBQ

Ψήστε με τα καλύτερα κάρβουνα – Top συμβουλές για το τέλειο BBQ

Η αλήθεια είναι ότι οι μαζώξεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα είναι από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές όταν ο καιρός το επιτρέπει! Για να μην μείνετε από κάρβουνα και για τα προμηθευτείτε και σε τιμές χονδρική, διαβάστε τα παρακάτω!

Carbonbox: Εδώ το καλό κάρβουνο!

Μία ψησταριά δεν είναι το παν. Τον πρωταρχικό ρόλο έχουν τα κάρβουνα και ένας βασικός εξοπλισμός όπως σχάρες με λαβές, τσιμπίδες, σπάτουλες και όλα όσα θεωρείται ότι θα σας χρησιμεύσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι το κάρβουνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές από τις οποίες ξεχωρίζουν δύο στην αγορά. Η πρώτη είναι η μπρικέτα και η άλλη είναι το ξυλοκάρβουνο. Το τελευταίο ανάβει πολύ εύκολα, παράγει μικρή ποσότητα στάχτης και αφήνει ένα φυσικό άρωμα στο κρέας. Από την άλλη οι μπρικέτες είναι προϊόντα βιομάζας, μπορούν να διατηρήσουν φλόγα για πολλή ώρα αλλά λόγω του περιεχομένου τους με πολύ πριονίδι, μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα των κρεατικών σας. Σαν καλός ψήστης μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Ανάψτε σωστά φωτιά – Προστατέψτε το περιβάλλον

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να δείτε την φωτιά να καίει, χωρίς να αφήσετε το αποτύπωμά σας στην ατμόσφαιρα, είναι να χρησιμοποιήσετε μία ειδική συσκευή για κάρβουνα και μία εφημερίδα για να την κάψετε.

Η εταιρεία Carbonbox με έδρα την Βέροια, προμηθεύει όλη την Ελλάδα με κάρβουνα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και τιμές χονδρική, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να έχουν υψηλής ποιότητας κάρβουνα, πέλλετ και προσανάμματα για τις ανάγκες τους.

Η CarbonBox έχει χτίσει ένα μεγάλο δίκτυο εξυπηρέτησης και παράδοσης των παραγγελιών, με ασυναγώνιστη ταχύτητα και προπάντων αξιοπιστία. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι σύγχρονες και έχουν στόχο την άμεση ενημέρωση του κάθε καταναλωτή στον τομέα του κάρβουνου.

Ανακαλύψτε την μπρικέτα κάρβουνο και πάνω από 10 είδη κάρβουνα σε τιμές χονδρικής, πατώντας εδώ.

Advertisements