Πτυσσόμενα κάγκελα & ρολά ασφαλείας: O τρόπος διαφύλαξης της περιουσίας

Πτυσσόμενα κάγκελα & ρολά ασφαλείας: O τρόπος διαφύλαξης της περιουσίας

Στις μέρες μας μία ισόγεια κατοικία, ακόμα και μία περιοχή η οποία έχει χτυπήσει κόκκινο καμπανάκι στην εγκληματικότητα, είναι ένα εμπόδιο στην ευημερία της κοινωνικής ζωής και στην ήρεμη ροή της καθημερινότητας. Τα σημεία που εκπέμπουν sos στο σπίτι είναι όλα τα ανοίγματα όπως τα παράθυρα, οι πόρτες ακόμα και οι φωταγωγοί. Αυτά τα σημεία λοιπόν πρέπει να καλύπτονται και να σφραγίζονται καλά, για να παρέχουν ασφάλεια. Πολλές φορές όμως δεν είναι εφικτό αυτό με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να λαμβάνουν τα μέτρα τους, τοποθετώντας πτυσσόμενα κάγκελα ή ρολά ασφαλείας, χωρίς να δημιουργούνται μερεμέτια.

Όλες οι επιθυμητές διαστάσεις σε ύψος και πλάτος μπορούν να καλυφθούν, δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στους ιδιοκτήτες. Τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από υλικό το οποίο μπορεί να αντέξει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να δώσει και περιστροφή έως και 180ο. Τα πλεονεκτήματα που διατηρούν τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι:

  1. Είναι μία μοναδική λύση, καθώς μπορούν να δώσουν εκτός από μέγιστη ασφάλεια και καλό φωτισμό και αερισμό του χώρου σας.
  2. Μπορούν τα ενδιάμεσα μέρη να καλυφθούν με τεφλόν, υλικό το οποίο αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι άκαυτο με ηχομονωτικές ιδιότητες.
  3. Δίνουν την δυνατότητα να κρυφτούν πίσω από την κουρτίνα, αφού έχουν την δυνατότητα να περιστρέφονται και να κλείνουν.

Αυτές οι δυνατότητες σας δίνονται εφόσον δεν μπορούν να τοποθετηθούν τα ρολά ασφαλείας . Εάν δεν επιθυμείτε την τοποθέτησή τους υπάρχει η δυνατότητα να βάλετε ρολά ασφαλείας, ώστε να έχετε παράλληλα και αισθητικό αποτέλεσμα. Τα βαρέως τύπου ρολά μπορούν να εγκατασταθούν σε όλους τους χώρους με μεγαλύτερη ευκολία και να αντικαταστήσουν ξύλινα κουφώματα.

Έχετε την δυνατότητα να εξασφαλίσετε όλες αυτές τις λύσεις, στα χρώματα που επιθυμείτε και στα σχέδια που θέλετε, μέσα από μια πληθώρα επιλογών. Έτσι όλες οι ανοιχτές είσοδοι μπορούν να εξοπλιστούν με το απαραίτητο και οικονομικό αυτό μέσο ασφαλείας.

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα eurostor.gr  για τις πολύτιμες συμβουλές!