Πυρά Άδωνη κατά κυβέρνησης στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Σερρών

Πυρά Άδωνη κατά κυβέρνησης στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Σερρών

O Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στις Σέρρες το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ ΝΔ Σερρών στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων τους ξενοδοχείου Filippos Xenia.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκε η Βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θόδωρος Καμπούρης, (πήρε τα εύσημα από τον Αδωνη Γεωργιάδη για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου). Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος τους ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας, ο Δήμαρχος΄Εμμανουήλ Παππά κ.Δ.Νόττας, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Στην ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης επικεντρώθηκε στους χειρισμούς της Κυβέρνησης για το θεμα της ονομασίας των Σκοπίων, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμένου.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

««Θάλασσα» τα έχει κάνει η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για το σκοπιανό, καταφέρνοντας να διχάσει τον ελληνικό λαό, και αν η κυβέρνηση αποτολμήσει να φέρει στη Βουλή διπλή ονομασία θα πρόκειται περί εθνικής καταστροφής και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο κ. Τσίπρας, πολιτεύεται με επικοινωνιακούς όρους, ενώ οι θέσεις του Πάνου Καμμένου, είναι συνυφασμένες με τη διατήρηση της καρέκλας του».

Μέμφθηκε την κυβέρνηση ότι επιδίωξε εθνική συναίνεση εκ των υστέρων, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν πρόκειται να αφήσουν να υπάρξει καμία λύση που δεν θα θέλει ο ελληνικός λαός.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε τη θέση που διατύπωσε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «δεν πρόκειται να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους σκοπιανούς».

«Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε μαθήματα Εθνικής υπευθυνότητας ούτε ως ανέκδοτο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά στην αποστροφή του λόγου του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Ν.Δ.  αποτελεί τη γνήσια λαϊκή παράταξη της χώρας

«Ο Μητσοτάκης, πρόσθεσε, έχει σταθερά από την ώρα που εξελέγη αρχηγός τις καλύτερες δημοσκοπήσεις που είχε η Νέα Δημοκρατία από την έναρξη των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα. Όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία μας ενώνει η αίσθηση του Εθνικού καθήκοντος. Να φύγει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη που έχει γνωρίσει η χώρα μας τουλάχιστον από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η κυβέρνηση που εξελέγη με ψέματα, κυβερνά με ψέματα και πολιτεύεται με ψέματα και συκοφαντίες και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διαστρεβλώνει.  Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος που θα μπορούσε να βρούμε αλλά είναι πολύ καλός στα να κοροϊδεύει τον κόσμο».

Σκληρή εποπτεία και ακριβά δάνεια

 «Αν υποτεθεί ότι καταφέρουμε τον Αύγουστο του 2018 να βγούμε στις αγορές θα χάσουμε τα φθηνά δανεικά χωρίς να χάσουμε τη σκληρή εποπτεία. Το τελευταίο τρίμηνο του 2017 η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ευρωζώνης, της οποίας το χρέος αυξήθηκε σε σχέση με το ΑΕΠ».

Ο Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός που χρειάζεται η χώρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πολύ καλός πρωθυπουργός. «Είναι πάρα πολύ εργατικός. Είναι ο πρωθυπουργός που χρειάζεται η Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που δεν θα λέει ωραία λόγια αλλά θα σχεδιάζει τις λύσεις που θα φέρουν επενδύσεις».

Εθνικό έγκλημα η απλή αναλογική

«Δεν φτάνει η Νέα Δημοκρατία να νικήσει. Πρέπει αυτή τη φορά να δοθεί στον πρωθυπουργό τέτοια πολιτική ισχύς για να του δοθεί η δυνατότητα να πάρει, πολύ γρήγορα, τις αποφάσεις που θα πείσουν τις αγορές ότι στην Ελλάδα υπάρχει πολιτική σταθερότητα».

Στο ενδεχόμενο καθιέρωσης της απλής αναλογικής δήλωσε: «Η απλή αναλογική είναι Εθνικό έγκλημα. Άλλη μία φορά αποδεικνύει ο κ. Τσίπρας ότι βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό. Για αυτό το λόγο πρέπει η νίκη της Ν.Δ. να είναι σαρωτική».

Κομπλεξ της κυβέρνησης με την Αμφίπολη

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο θέμα της Αμφίπολης υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση διακατέχεται από κόμπλεξ και δεν αξιοποιεί ένα μνημείο που παρόμοιο του δεν υπάρχει.

«Αυτό το μνημείο αν είχε αναδειχθεί θα είχατε αύξηση τουρισμού 400% πάνω. Πρόκειται για  αθλιότητα επειδή το μνημείο βγήκε στο φως επί Σαμαρά και Νέας Δημοκρατίας το πολεμάνε μέχρι σήμερα»