Ράφια αποθήκης και καταστημάτων – τι να προσέξετε στην απόκτησή τους;

Ράφια αποθήκης και καταστημάτων – τι να προσέξετε στην απόκτησή τους;

«Η επιχείρησή μου πρέπει να είναι διαφορετική από όλες τις άλλες…στα σημεία»

Αυτή σίγουρα είναι μία από τις σημαντικότερες σκέψεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο μυαλό των περισσότερων από την αρχή της επιχείρησής τους.

Για να γίνει αυτό συνηγορούν πολλοί παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι και η εμφάνιση των προϊόντων που εμπορεύεται και προωθεί το κάθε κατάστημα. Το συγκεκριμένο μέρος τοποθέτησής τους και το «στήσιμό» τους είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι, που μπορεί να χαρίσει την ποθητή ιδιαιτερότητα.

Τα ράφια που θα επιλέξετε λοιπόν, είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία:

Καταστήματα:

Τα ράφια καταστημάτων ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν τον dexion τύπο, ο οποίος προωθεί ράφια, τα οποία έχουν πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως διάτρητα γωνιακά ελάσματα. Είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον χώρο της αποθήκευσης και χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Έχουν υποστεί συγκεκριμένη διαδικασία ενάντια στην οξείδωση και στην καταπόνηση υλικού. Το βάψιμό τους γίνεται με ηλεκτροστατική βαφή, με απώτερο σκοπό, να διαφυλάσσεται το χρώμα τους σε όλα τα επίπεδα.

Αποθήκες:

Η αποθήκη του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας, είναι ένας χώρος στον οποίο διαφυλάσσεται ένα μεγάλο μέρος από προσωπικά αντικείμενα. Τα ράφια αποθήκης  που θα τοποθετηθούν λοιπόν, πρέπει να διαθέτουν όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα συγκρατούν τα προϊόντα και τα είδη που θέλετε να αποθηκεύσετε και να τοποθετήσετε.

Επιπλέον tips:

  1. Ελέγξτε καλά την ακεραιότητα των κατασκευών και ζητήστε εγγύηση
  2. Κάντε μία έρευνα αγοράς για να διαπιστώσετε που κυμαίνονται οι τιμές