Ρελάνς Τζιτζικώστα με περιοδεία στις Σέρρες και «μπηχτές» σε Ιωαννίδη για ψηφοθηρική εκμετάλλευση του ονόματος του Εθνάρχη

πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες το Σάββατο 22/3,  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθ. Μασλαρινό και μέλη της «Αλληλεγγύης»
πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες το Σάββατο 22/3, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθ. Μασλαρινό και μέλη της «Αλληλεγγύης»

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Μαϊου, πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες το Σάββατο 22/3,  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθ. Μασλαρινό και μέλη της «Αλληλεγγύης». «Απαντώντας» (;) με αυτή του την κίνηση στην παρουσίαση μια μέρα πριν (Παρασκευή απόγευμα), από τον Γιάννη Ιωαννίδη του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Αθ.Μπασδάνη.  Πριν μπει στην πόλη των Σερρών πραγματοποίησε στάση στον Προβατά όπου είχε και λαϊκή αγορά και έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Δημοτικής ενότητας

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πως η σημερινή επίσκεψη στις Σέρρες αποτελεί μέρος πολλών ανάλογων επισκέψεων που έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηρίστηκα «Οι Σέρρες για εμάς  διαδραματίζουν ένα σημαντικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική μας για την Κεντρική Μακεδονία. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε το Πρόγραμμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, το οποίο θα είναι συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε πως τα μηνύματα από τους πολίτες είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς όπως ανέφερε «Οι πολίτες αγκαλιάζουν την ‘’Αλληλεγγύη’’ γιατί γνωρίζουν πως αποτελεί μια καθαρά Αυτοδιοικητική πρόταση πέρα και πάνω από κόμματα, μία πρόταση με συγκεκριμένο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία, που διαθέτει και τους ικανούς εκείνους ανθρώπους που μπορούν να το εκτελέσουν».

ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και παρακολούθησε τον αγώνα  ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός – Δόξα Πετρούσας
ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και παρακολούθησε τον αγώνα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός – Δόξα Πετρούσας

<

p>Ο κ. Τζιτζικώστας βρέθηκε στη Βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ – ΚΡΙ όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τη δίοικηση και τους εργαζομένους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πορεία αποκατάστασης της κατεστραμμένης πτέρυγας του εργοστασίου από την πυρκαγιά των περασμένων Χριστουγέννων..

Η περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα  συνεχίστηκε στην κεντρική αγορά της πόλης των Σερρών, όπου επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις και συναντήθηκε με νέα μέλη της «Αλληλεγγύης».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία  από την Πρώτη Σέρρων,  ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε :

«Όποιος τιμάει πραγματικα την πορεία, την ιστορια και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέφτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους.

Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως Περιφερειάρχης  ήταν στην Πρώτη Σερρων.

Σήμερα νομίζω ότι τετοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνημη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και παρακολούθησε τον αγώνα  ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός – Δόξα Πετρούσας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.