Ρινοπλαστική: Διορθώστε τις εξωτερικές δυσμορφίες της μύτης, χωρίς πόνο

Στην εξωτερική εμφάνιση πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μύτη και το σχήμα της. Βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου, το αναδεικνύει, το ομορφαίνει και καλλιεργεί μία εικόνα για τους άλλους προς εσάς. Μία στραβή μύτη εκτός από δύσμορφη είναι και μη λειτουργική, αφού το διάφραγμα δεν είναι ευθυγραμμισμένο με αποτέλεσμα να μην αφήνει το άτομο να έχει καλή όσφρηση και ελεύθερη αναπνοή.

Ποιες είναι οι κυριότερες δυσμορφίες της μύτης και πως διορθώνεται το πρόβλημα με πλαστική μύτης

  • Ύβος

Η πιο συχνή και αντιαισθητική δυσμορφία της μύτης. Αφορά τόσο το χόνδρινο όσο και το οστέινο τμήμα της. Η διόρθωση του προβλήματος περιλαμβάνει τον ευθειασμό του διαφράγματος και γίνεται χειρουργικά. Με την ρινοπλαστική, η μύτη γίνεται ίσια και ομοιόμορφη με το πρόσωπο, επιφέροντας την αρμονία στην εμφάνιση.

  • Παραμορφώσεις στην κορυφή της μύτης

Αρκετά άτομα έχουν φαρδιά κορυφή ή παρουσιάζουν κάτι σαν εξόγκωμα. Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται εκλέπτυνση της κορυφής με μέθοδο πολύ απλή και σύγχρονη που μπορεί να αλλάξει σχεδόν ανώδυνα τις δυσμορφίες της μύτης.

Διαβάστε περισσότερα για την ρινοπλαστική, εδώ.

Αν ο ασθενής επιθυμεί μόνο αισθητική αποκατάσταση

Από τη στιγμή που το άτομο αντιμετωπίζει πρόβλημα αισθητικό με τη μύτη, δηλαδή δεν είναι ίσια σε κάποιο σημείο, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί και ευθείαση του ρινικού διαφράγματος, παρόλα αυτά είναι σημαντική η διάγνωση από ειδικό ιατρό προκειμένου να ελεγχθεί η λειτουργικότητα της μύτης.

Κόστος

Στις μέρες μας το κόστος της ρινοπλαστικής δεν σχετίζεται με αυτό που ίσχυε παλαιότερα. Είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες του ασθενούς και στο budget του. Ο κ. Κόλλιας έχει ειδικευτεί στην ρινοπλαστική και έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές επεμβάσεις με κάθε είδους δυσμορφία σε άντρες και γυναίκες.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του ιατρού και βρείτε όλες τις σημαντικές και αναλυτικές πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες ασθενών μετά την επέμβαση και πριν από αυτή.

Μάθετε τα πάντα για την περιζήτητη επέμβαση της ρινοπλαστικής, μέσα από την ιστοσελίδα του χειρουργού ωτορινολαρυγγολόγου Παναγιώτη Κόλλια: kolliasrhinoplasty.gr