Ρούχα Εργασίας και Φόρμες Εργασίας – Προτάσεις για ασφάλεια στην εργασία

Τα κατάλληλα ρούχα εργασίας εκτός από άνεση και λειτουργικότητα στην εργασία προσφέρουν ασφάλεια στους εργαζόμενους. Η ιδανική φόρμα εργασίας θα πρέπει να προσφέρει ασφάλεια, άνεση και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του εργαζόμενου.

Στο blooza.gr θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από φόρμες εργασίας που διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πάντα σε προσιτές τιμές.

Επιλέξαμε τρία βασικά σχέδια που θα διευκολύνουν την καθημερινή σου εργασία.

1.Φόρμα εργασιας με τιράντα ERGOLINE 5113-110 Τιμή:15.90 €

https://www.blooza.gr/ergoline-ergo-5113-110.html

Κατασκευασμένη από 65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι η συγκεκριμένη φόρμα εργασίας με τις τιράντες είναι κατάλληλη για τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει πολλές τσέπες, είναι εξαιρετικής ραφής και αντοχής και υπάρχει σε 7 ανεξίτηλα χρώματα.

2.Ολόσωμη Φόρμα ERGOLINE 5113-830 Τιμή:22.90 €

https://www.blooza.gr/olosomi-forma-ergasias-ergoline-me-portokali-leptomereies-5113-830.html

Η ολόσωμη φόρμα εργασίας της Ergoline διατίθεται σε μεγέθη από 48-64.Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, με χρώματα που αντέχουν και έχει κατασκευαστεί από 65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι.

3.Ολόσωμη Φόρμα με Ανακλαστικές Ταινίες Steppe-Τιμή: 24.49 €

https://www.blooza.gr/steppe-el-2.html

Η συγκεκριμένη φόρμα διαθέτει ραμμένη ανακλαστική ταινία στους ώμους,τα χέρια και τα πόδια.Ο εργονομικός σχεδιασμός της προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά την εργασία.Καλύπτει μεγέθη από S έως 4XL και είναι διαθέσιμη σε μπλε,πορτοκαλί και λευκό χρώμα.

Για να δεις περισσότερα ρούχα και παπούτσια εργασίας μπες σήμερα στο blooza.gr!

 

Φόρμες Εργασίας,Παπούτσια Ασφαλείας,Αξεσουάρ | Blooza.gr