Ρούχα και παιχνίδια στους πρόσφυγες της Δομής των Σερρών από την επιτροπή Αλληλεγγύης

Ρούχα και παιχνίδια στους πρόσφυγες της Δομής των Σερρών από την επιτροπή Αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες πραγματοποίησε επίσκεψη  στο  στρατόπεδο  των  προσφύγων  (πρώην ΚΕΓΕ Σερρών) για  την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα, εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων του 1ου Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού Σερρών προσφέρθηκαν βρεφικά και νηπιακά ρούχα καθώς και παιχνίδια.

Επιπλέον, παραδόθηκαν ρούχα που συνέλεξε η Επιτροπή Αδιόριστων Εκπαιδευτικών και όσα είδη ρουχισμού  και υπόδησης συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες.

Ευχαριστήρια για τη συμμετοχή

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην παράδοση και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συνέβαλαν στη διανομή καθώς και όλη την τοπική κοινωνία για την μεγάλη ανταπόκριση της.

Η εκπαιδευτική κοινότητα μετά το θερμό καλωσόρισμα των προσφυγόπουλων στα σχολεία της πόλης, έδειξε για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη της. Από τη μεριά μας, συνεχίζουμε να  στηρίζουμε τους πρόσφυγες σε κάθε τους ανάγκη, ηθική, πολιτιστική, κοινωνική, πολιτική, υλική, και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα τους στη ζωή παλεύοντας ενάντια στον πόλεμο που τους οδήγησε εδώ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ