Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες που εξασφαλίζουν άνεση και αισθητική

Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες που εξασφαλίζουν άνεση και αισθητική

Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε έπιπλο για τον χώρο σας, αναλογιστείτε για λίγο τι πραγματικά σημαίνει το σπίτι για εσάς. Είναι ένας χώρος που είναι απαραίτητο να κυριαρχεί η άνεση; Επιθυμείτε να το διαμορφώσετε έτσι ώστε να εξασφαλίζει πρακτικότητα; Θέλετε να εστιάσετε περισσότερο στην αισθητική πλευρά του σπιτιού;

Η Verfo σας προσφέρει σαλόνια & κρεβατοκάμαρες για ένα άριστο αποτέλεσμα! Δείτε εδώ  τα σαλόνια μας και επωφεληθείτε. Από την πλούσια αυτή συλλογή μας, ξεχωρίσαμε εμείς οι ίδιοι κάποιοι κομμάτια, τα οποία και σας παρουσιάζουμε!

Σαλόνι puzzle

Αν ο χώρος σας είναι ταξινομημένος κάπως περίεργα, τότε η καλύτερή σας επιλογή, είναι να επιλέξετε ένα συναρμολογούμενο σαλόνι, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει και πολύ χώρο για τους καλεσμένους σας αλλά και κομμάτια αποσπόμενα, ώστε να μπορείτε να τα εκμεταλλεύεστε σε άλλους χώρους.

Σαλόνι με γωνίες

Ένα γωνιακό σαλόνι μπορεί να καταστήσει τον χώρο σας αρκετά πρωτότυπο. Τα ακριανά μέρη του μπορούν να ανασηκωθούν και να δημιουργήσουν ένα προσκέφαλο που θα σας χαρίζει περαιτέρω ξεκούραση τις ώρες που επιθυμείτε.

Σαλόνι… για δύο

Από την άλλη, ίσως θέλετε να ακολουθήσετε τον δρόμο της απλότητας! Ένας διθέσιος καναπές σε ένα χρώμα ιδιαίτερο, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή σας, ειδικά αν ο χώρος σας είναι σχετικά μικρός.

Urban…κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα αυτή, είναι διπλή, σχετικά χαμηλωμένη και διαθέτει ένα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για όσους επιθυμούν.

Αν επιθυμείτε κάτι πιο κλασικό, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο με ψηλό προσκέφαλο και τις κατάλληλες διαστάσεις για να έχετε εξασφαλισμένες όλες τις ανέσεις.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  μας για να δείτε περισσότερα σχέδια και να πάρετε ιδέες για την διαμόρφωση του χώρου σας.