Σχεδιάζοντας την ιδανική κρεβατοκάμαρα με έπιπλα Pro Home στη Θεσσαλονίκη

Με τους ρυθμούς της ζωής στην πόλη να γίνονται ολοένα και πιο έντονοι ο χώρος της κρεβατοκάμαρας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Είναι το κομμάτι του σπιτιού που ανάμεσα στα άλλα χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε.

Η pro-home.gr ξεχωρίζει εδώ και χρόνια στην κατηγορία έπιπλα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι κρεβατοκάμαρες Θεσσαλονίκη, δίνει την δυνατότητα να είναι ένα βήμα μπροστά.  Παρακάτω σου δείχνουμε βήμα βήμα πώς να σχεδιάσεις την ιδανική κρεβατοκάμαρα.

Τι θέλεις να κάνεις;

Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να ξεκινήσεις. Θέλεις να στήσεις μια κρεβατοκάμαρα από την αρχή; Χρειάζεσαι ένα καινούργιο κρεββάτι ή κάποια έπιπλα πρόσθετα στο χώρο;

Οι ανάγκες που έχεις θα πρέπει να είναι η αφετηρία της αναζήτησής σου.

Πόσα θέλεις να ξοδέψεις;

Το οικονομικό σου πλαφόν είναι ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να ξεκαθαρίσεις προτού ξεκινήσεις την προσπάθεια για οποιαδήποτε επίπλωση ή ανακαίνιση. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μειώσεις το κόστος αναζητώντας προσφορές σε αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Οι διαστάσεις του χώρου

Όσο όμορφα και αν είναι κάποια έπιπλα δύσκολα αναδεικνύονται αν δεν ταιριάζουν στο χώρο για τον οποίο προορίζονται. Αν λοιπόν θέλεις να πετύχεις ένα πραγματικά αρμονικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μετρήσεις προσεκτικά τις διαστάσεις του χώρου που διαθέτεις.

Η επιλογή κρεβατιού

Το βασικό στοιχείο στις κρεβατοκάμαρες δεν θα μπορούσε παρά να είναι άλλο από το κρεβάτι καθώς γύρω του χτίζεται όλη η υπόλοιπη διακόσμηση. Παρακάτω μπορείς να δεις τα βασικά στοιχεία που πρέπει να κοιτάξεις προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Στυλ κρεβατιού

Ποιο είναι το στυλ που θέλεις να έχει η κρεβατοκάμαρά σου; Κλασσικό ή μοντέρνο; Μήπως σκοπεύεις να δώσεις στο χώρο μια συγκεκριμένη θεματική;

Η επιλογή του κρεβατιού ξεκινάει από αυτό.

Διαστάσεις κρεβατιού

Οι διαστάσεις του κρεβατιού σχετίζονται από τη μία με τις ανάγκες σου και από την άλλη με το χώρο που έχεις στη διάθεσή σου.

Υλικό κρεβατιού

Ξύλο, μέταλλο ή δέρμα; Η επιλογή είναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικού γούστου και στυλ.

Κρεβάτι με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο

 Εδώ έχεις μία επιλογή που σχετίζεται με το διαθέσιμο χώρο του υπνοδωματίου αλλά και τις ανάγκες σου σε αποθήκευση. Αν αυτές είναι μεγάλες η δεύτερη λύση είναι μία καλή επιλογή.

Πατώντας κρεβατοκάμαρες στην pro-home.gr θα βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη συλλογή από κρεβατοκάμαρες και άλλα έπιπλα. Επικοινώνησε με την εταιρεία προκειμένου να ενημερωθείς για τις μοναδικές προσφορές.

Τα καταστήματά σε Θεσσαλονίκη και Καλαμαριά θα σε εξυπηρετήσουν για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου.