Σε κατάσταση νευρικής κρίσης στη ΝΔ, βγάζουν ανακοινώσεις και για εμφανείς πλάκες!!!

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης στη ΝΔ, βγάζουν ανακοινώσεις και για εμφανείς πλάκες!!!

τρολια-γραφειο_πρωθυπουργουΜια τρολιά στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές στη Νέα Δημοκρατία. Αφορμή ένα σατιρικό άρθρο του Νίκου Ζαχαριάδη στο protagon.gr (σ.σ. όπου από τους βασικούς μετόχους είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης) το οποίο έγραφε μεταξύ άλλων, ότι οι συνεργάτες του Τσίπρα 

«βρήκαν πινέζες στην άσπρη πλαστική καρέκλα που άφησαν στο πρωθυπουργικό γραφείο, μια σκισμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ που έκαναν την περίφημη συνέντευξη, δεκάδες σταυρούς από λαμπάδες, ένα πόδι κότας τυλιγμένο με κλωστή και με μια κατάρα γραμμένη σε άγνωστη γλώσσα. Παράλληλα του άφησαν ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαρίδη, ενώ πρόσθεσε ότι βρέθηκε σκισμένος ο πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς Ευγνωμονούσα»μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε με την σημείωση ότι: «Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα».

Ωστόσο, στη ΝΔ… ενοχλήθηκαν και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αθλιότητες που κατασκευάζονται και εκπορεύονται από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλέξη Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.

Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Δείτε την εδώ.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, από το γεγονός ότι το κόμμα «τσίμπησε» στην τρολιά,  η ΝΔ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την «πλάκα» ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Δείτε την εδώ.

(πηγη: thetoc.gr)