Σε Σερραίο φοιτητή της Ιατρικής Σχολής υποτροφία 5.000 ευρώ από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη

Σε Σερραίο φοιτητή της Ιατρικής Σχολής υποτροφία 5.000 ευρώ από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη

Έπαινο και χορήγηση υποτροφίας από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη, απένειμε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στον Σερραίο φοιτητή της Ιατρικής Σχολής Απόστολο Ψαθά την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Με την 23/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών επικυρώθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ για την χορήγηση υποτροφίας από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη, όπως αυτό ορίστηκε με το πρακτικό της Επιτροπής Χορήγησης της υποτροφίας στις 8 Ιανουαρίου 2016.

Την Επιτροπή Χορήγησης της υποτροφίας αποτελούν  ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παπαβασιλείου και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Κώστας Τενεκετζής.

5-9-2016 ipotrofia ApostolidiΗ Διαθήκη του Ι.Αποστολίδη

Κατά την απονομή ο Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη τον Σερραίο φοιτητή για την επιτυχία του, του ευχήθηκε να διαπρέψει στην επιστήμη του, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή υλοποίησε τον όρο της διαθήκης του Ι. Αποστολίδη, να διατίθεται κάθε χρόνο στους άρρενες δημότες Σερρών και Νέου Σκοπού, ποσό για την χρηματοδότηση των σπουδών τους προκειμένου να  τους βοηθάει στην επίτευξη των στόχων τους.

Επίσης συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης Στέργιο Γαλάνη για την  επιτυχή προεργασία που προηγήθηκε από την Διεύθυνση Οικονομικών, ώστε να υλοποιηθεί η χορήγηση υποτροφίας.