Σε «ζεστό» οικογενειακό κλίμα, πλήθος στελεχών στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού του Στέφανου Φωτιάδη

Σε «ζεστό» οικογενειακό κλίμα, πλήθος στελεχών στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού του Στέφανου Φωτιάδη

Κατάμεστη η αίθουσα του ξενοδοχείου ΣΙΡΙΣ στον Λευκώνα, το βράδυ της Παρασκευής 9/11, στην πρώτη συνάντηση των στελεχών του συνδυασμού «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης» για τον Δήμο Σερρών, εν όψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαϊου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία ΜΜΕ και τα μέλη της παράταξης  με τον επικεφαλής της  Στέφανο Φωτιάδη, μπαίνοντας  στη πιο δυναμική φάση του αγώνα διεκδίκησης του Δήμου Σερρών, συναντήθηκαν και συζήτησαν μια σειρά από θέματα που αφορούσαν το νέο Νόμο, αξιολόγηση του πολιτικού κλίματος, προτάσεις και σχεδιασμό της πορείας του συνδυασμού.

Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού Στέφανος Φωτιάδης:

Έγινε εχθές το βράδυ, στο ξενοδοχείο «ΣΙΡΙΣ», μέσα σε «ζεστό» οικογενειακό κλίμα, η πρώτη συνάντηση των στελεχών της παράταξής μας.
Έγινε ενημέρωση για τον νέο εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκησης και επικαιροποιήθηκαν οι θέσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων του Σερραίου δημότη, μέσα από έναν ρεαλιστικό προγραμματισμό, με όραμα, εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. 
Φιλοδοξούμε να κάνουμε τον Δήμο Σερρών, καθαρό και «ανθρώπινο», σαν το σπίτι μας, αξιοποιώντας τη συλλογική ευφυΐα του τόπου μας και κυρίως τους νέους ανθρώπους. 
Είμαστε μια ανοιχτή συμπαράταξη όλων των Σερραίων δημοτών. 
«Λίγα λόγια, πολλά έργα, περισσότερη ανθρωπιά!»

Στη συνάντηση έδωσε το παρόν ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Ζήσης Μητλιάγκας

Advertisements