Η Σερραία Μαρία Κριαρίδου το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά Κορασίδων στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων

Η Σερραία Μαρία Κριαρίδου το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά Κορασίδων στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων

κριαριδου-παληΗ Σερραία Μαρία Κριαρίδου (φωτο:μπλε φόρμα) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά Κορασίδων στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που διεξάγεται στη Σερβία.
Με το «δεξί» ξεκίνησε και ολόκληρη η ελληνική πάλη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις καθώς στην πρώτη ημέρα κατέκτησαν 10 μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα ελευθέρας των παίδων με τρία χρυσά μετάλλια, ισάριθμα ασημένια και δύο χάλκινα, συγκέντρωσε 65 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Σερβία (53β.) και στην τρίτη την Γαλλία (48β.).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, όπου διεξήχθησαν αγώνες σε ελευθέρα παίδων και κορασίδες, η ελληνική πάλη συγκέντρωσε εννέα μετάλλια. Τα χρυσά μετάλλια στους παίδες κατέκτησαν οι Γεννάδιος Καρυπίδης (58κ.), Θεόδωρος Ιωσηφίδης (69κ.), Ιβάν Βίνικ (50κ.) και στις κορασίδες οι Μαρία Κριαρίδου (65κ.) και Λυγερή Βούλγαρη (70κ.). Ακόμη στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης (100κ.), Θεόδωρος Κυριακίδης (76κ.) και Αλέξανδρος Τσαντικίδης (85κ.), ενώ τρίτοι στα 63 και στα 76 κιλά αντίστοιχα κατετάγησαν οι Σταύρος Λοϊζίδης και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης.
Φωτο πηγή: palema.gr