ΣΕΡΡΕΣ: Επεισοδιακή σχολική εκδρομή στην κοιλάδα με… μαχαίρι και συμπλοκή μεταξύ μαθητών !

ΣΕΡΡΕΣ: Επεισοδιακή σχολική εκδρομή στην κοιλάδα με… μαχαίρι και συμπλοκή μεταξύ μαθητών !

Επεισοδιακή ήταν η εκδρομή των σχολείων στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, σήμερα 1 Νοεμβρίου 2018, καθώς αυτή κατέληξε με την σύλληψη δύο μαθητών από την αστυνομία.

Μαθητής τραβά… μαχαίρι και…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μαθητής με την φίλη του, ενώ ήταν πάνω σε μηχανάκι, παρενοχλήθηκε από άλλον μαθητή, με αποτέλεσμα να πέσουν από αυτό. Τότε ο μαθητής που επέβαινε στο μηχανάκι έβγαλε… μαχαίρι, προκαλώντας την βίαιη αντίδραση των φίλων του μαθητή που παρενόχληση και του επιτέθηκαν ομαδικά, ξυλοφορτώνοντας τον.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού, με τον μαθητή να τρέχει ανάμεσα στο πλήθος των μαθητών που είχαν κατακλύσει την κοιλάδα (καθώς σχεδόν το σύνολο των σχολείων της πόλης πήγαν την καθιερωμένη εκδρομή του μήνα σήμερα), ενώ ξοπίσω τον κυνηγούσαν οι άλλοι μαθητές.

Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση της Αστυνομίας που συνέλαβε του δύο πρωταίτιους και τους οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.