Σέρρες: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ τα καταστήματα για το ασφαλιστικό – Συμπαράσταση στους αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα

Ξεπέρασε το 95% η συμμετοχή των Σερραϊκών καταστημάτων αλλά και κάποιων αλυσίδων στην κινητοποίηση της ΟΕΒΕΣΣ και  του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016,  δείχνοντας έτσι την συμπαράστασή μας στους αγρότες  στην πολυήμερη κινητοποίηση τους.

Όπως τονίζουν στη κοινή ανακοίνωση τους η ΟΕΒΕΣ Σερρών και ο Εμπορικός Σύλλογος: «Όλοι μαζί αντιδρούμε στην πρόταση της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που μας πλήττει όλους τους παραγωγικούς τομείς».

Εμποροι-κλειστά-2016-01-27 10.32.24Πλήθος από Επαγγελματίες Εμπόρους και απλούς πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κρονίου και με όλες τις κοινωνικές ομάδες ένωσαν τη φωνή τους και στις 11:30 ξεκίνησε το μεγάλο κομβόι με επαγγελματικά αυτοκίνητα, λεωφορεία του ΚΤΕΛ και του ΚΤΕΑΛ, τα ΤΑΧΙ των Σερρών και αυτοκίνητα ιδιωτών.

Ο τόπος συγκέντρωσης των οχημάτων ήταν το Εθνικό Στάδιο Σερρών καθώς με τα φορτηγά του Σωματείου Εθνικών Μεταφορών ξεκινησε η πορεία προς τον Προμαχώνα και όπως καταλήγει η ανακοίνωση των δύο Προέδρων Σωτήρη Κοτσαμπά (ΟΕΒΕΣΣ) και Γιάννη Μπαλίτη (Εμπορικού Συλλόγου):

πορεια εμπορων-Προμαχωνα_n«εκεί θα ενώσουμε τις φωνές μας με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους των Σερρών ώστε το μήνυμα της αντίστασης να ξεκινήσει από τον Νομό Σερρών και μέσω του Μεγάρου Μαξίμου να φτάσει στις Βρυξέλες και στο ΔΝΤ».

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Σερρών συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις και έκλεισε τις υπηρεσίες του Δήμου από τις 11.00π.μ. και μετά.