«Σεξιστικό» το «Χτύπα σαν άντρας» απεφάνθη το ΣΕΕ και …κόβεται!!!

«Σεξιστικό» το «Χτύπα σαν άντρας» απεφάνθη το ΣΕΕ και …κόβεται!!!

Η πιο viral διαφήμιση των jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, έχει διχάσει τον κόσμο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να γίνεται αφορμή για σχόλια. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν την διαφήμιση αφού έκαναν λόγο για χιουμοριστικό concept, ενώ άλλοι έκριναν με τα πιο άσχημα λόγια ακόμα και την ατάκα «Χτύπα σαν άντρας».

Οι ιθύνοντες της Ισότητας των Φύλων, ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν αφού θεώρησαν την φράση σεξιστική και επικίνδυνη, σε βαθμό μάλιστα που παρουσιάζει εγκληματικές συμπεριφορές ως «κανονικότητα» ή «επικοινωνία».

Υπερβολή ή όχι, τελικά το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας αποφάσισε ότι επιβάλλεται να αποσυρθεί από την διαφήμιση το «χτύπα σαν άντρας» με διορία ως και την Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Να αναφέρουμε βέβαια, ότι την συγκεκριμένη ατάκα οι περισσότεροι άρρενες την είχαν ακούσει πολλές φορές από τους γονείς τους στην νίοτη τους  και επ’ ουδενί δεν θεωρούνταν σεξιστική ή επικίνδυνη, όπως αποφαίνεται σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ισότητας των Φύλων. Πρέπει να έρθει η ώρα που θα σταματήσουμε επιτέλους να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας!

https://youtu.be/jGtfsqk958I