Σιδερένια αυλόπορτα καταπλάκωσε 3χρονο αγόρι στην Παλαιοκώμη

Σιδερένια αυλόπορτα καταπλάκωσε 3χρονο αγόρι στην Παλαιοκώμη

wpid-ασθενοφορο.jpgΤην τελευταία του πνοή να άφησε το βράδυ της Κυριακής τρίχρονο αγόρι από την Παλαιοκώμη Σερρών, όταν βαριά συρόμενη σιδερένια πόρτα αυλόγυρου οικογενειακού κέντρου, έπεσε πάνω του και το καταπλάκωσε.
Το τραγικό γεγονός συνέβη σε ταβέρνα στην Παλαιοκώμη του δήμου Αμφιπόλεως, όπου οι γονείς του τρίχρονου αγοριού και τα αδέλφια του πήγαν να δειπνήσουν.
Ξαφνικά, η βαριά συρόμενη πόρτα, ύψους 1,80 μέτρων, που βρισκόταν στον αυλόγυρο του οικογενειακού κέντρου, στην οποία, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, έπαιζαν και τραβούσαν πέρα-δώθε τα παιδιά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το τρίχρονο αγοράκι προκαλώντας το βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που έφεραν μέσα σε λίγα λεπτά το μοιραίο.
Το τρίχρονο παιδί μεταφέρθηκε, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής Νικόλαο Κιφνίδη, ο θάνατος του τρίχρονου αγοριού οφείλεται στο βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι από τη σιδερένια συρόμενη πόρτα.