ΣΙΡΙΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Γιατί το κολύμπι είναι χαρά!

ΣΙΡΙΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Γιατί το κολύμπι είναι χαρά!

Με μια διαφορετική προσέγγιση στο άθλημα της κολύμβησης ήρθε η ΣΙΡΙΣ να ταράξει τα νερά στον χώρο του Σερραϊκού αθλητισμού. Με πολλή αγάπη και μεράκι, δημιουργήθηκε πριν ένα ακριβώς χρόνο ένα νέο σωματείο με στόχο να διαδώσει τη σωστή κολύμβηση μέσα από ευχάριστες παιδαγωγικές διαδικασίες και πρακτικές (καθημερινή επιβράβευση, συχνά δώρα και κεράσματα).

Πρωταθλητές δεν μπορούν να γίνουν όλοι, μπορεί όμως ο καθένας να γίνει χαρούμενος και ευτυχισμένος αθλητής.

Με αυτό το «πιστεύω» λειτούργησε ο σύλλογος τον πρώτο χρόνο όπου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε παράλληλα με τη διδασκαλία της κολύμβησης να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους μικρούς του φίλους. Με αναγνώριση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, καθώς και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, συμμετείχε σε επίσημες κολυμβητικές διοργανώσεις, όπου οι αθλητές του γνώρισαν την χαρά της συμμετοχής και κυρίως ξεπέρασαν τα προσωπικά τους όρια και τις δικαιολογημένες νεανικές τους φοβίες.

Το υγιές κλίμα στις σχέσεις των προπονητών με τα παιδιά και τους γονείς συνετέλεσε ώστε τα παιδιά να διδάσκονται με μεθοδικότητα την ευγενή άμιλλα και να διαμορφώνουν ισχυρό χαρακτήρα. Αποδεδειγμένα, η κολύμβηση είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να ενισχύεται η πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Ο συνδυασμός της γνώσης και της εμπειρίας του προπονητή κ. Σπύρου Καλαμπαλίκα με την δύναμη και την φρεσκάδα νέων ταλαντούχων προπονητών, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το οποίο όλοι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και περιμένουν τα καλύτερα στην χρονιά που έρχεται.

Η αγάπη για το υγρό στοιχείο, είναι το Α και το Ω ώστε να αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές, αλλά κυρίως να διδαχθούν την κολύμβηση, όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά και κυρίως πιο χαρούμενα παιδιά.

Ηλικία κατάλληλη για μαθήματα κολύμβησης είναι από 3,5 και άνω, η εγγραφή είναι δωρεάν, η μηνιαία συνδρομή οικονομική και το μπλουζάκι του συλλόγου είναι δώρο. Επίσης, παρέχονται δωρεάν μαθήματα προσαρμογής καθώς και οικονομικές προσφορές για αδέλφια!

INFO

  • ΣΙΡΙΣ Ακαδημία Αθλημάτων Υγρού Στίβου
  • Tηλ 6909119121 | fb SirisSwim |[email protected]