«Σκόνταψε» στο ξεκίνημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός

δύο λάθος σφυρίγματα σε φάουλ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παιχτών του Νέου Σκοπού, επέτρεψαν στον Ορφέα να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στη νίκη.
δύο λάθος σφυρίγματα σε φάουλ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παιχτών του Νέου Σκοπού, επέτρεψαν στον Ορφέα να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στη νίκη.

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Απέναντι στον Ορφέα Νέου Σκοπού, τα “λιοντάρια” δεν κατόρθωσαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, αν και πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του ματς για το θετικό αποτέλεσμα.

H ομάδα του Βασίλη Χρυσανθίδη, με εντελώς διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με το περσινό, και με αρκετούς νεαρούς παίχτες στη σύνθεσή της, διεκδίκησε επί ίσοις όροις τη νίκη για τρία δεκάλεπτα, με τη διαφορά να ξεφεύγει υπέρ των φιλοξενουμένων στην τελευταία περίοδο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με το σκορ να είναι 10-15, ενώ το ημίχρονο έληξε με 26-30. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τα έδωσε όλα και στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο τη στιγμή που εξαπέλυε την αντεπίθεσή του, μια τεχνική ποινή εις βάρος μας και δύο λάθος σφυρίγματα σε φάουλ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παιχτών του Νέου Σκοπού, επέτρεψαν στον Ορφέα να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στη νίκη.
Στο Κλειστό της Κοιλάδας βρέθηκαν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι των δύο ομάδων, με το ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Che Guevara Club να δίνει το δικό του παλμό στην κερκίδα. Για την ομάδα μας, κορυφαίος ήταν οΓιαβρόπουλος με 12 πόντους, και ακολούθησαν οι Μπουτάκογλου με 8,Γεωργιανός με 7, Χατζηανδρέου και Τσανάκας με 6, Γκουτζιάς με 4 καιΧατζής με 2, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και αρκετοί παίχτες από την ομάδα των Εφήβων. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΑΟΣ νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Καβάλας με 86-37.
 
(πηγη: www.panserraikara.gr)