μικρά και κακά: του … στικ το κάγκελο!

stalin_dzugasvili_visarionovic@ Σε ρόλο παπατζή έχει αναχθεί η πολιτική ελίτ του πρασινογάλαζου χώρου, που επι τριάντα και πλέον χρόνια κατέστρεφε μεθοδικά, για ίδιο όφελος, την χώρα. Το στικάκι είναι ο παπάς και το χέρι που κινεί τα τραπουλόχαρτα είναι της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας.

@ Φυσικά για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ανοχή του στους καταληψίες της «βίλας» Αμαλίας, όπως την χαρακτήρισαν ανενημέρωτοι και ανιστόρητοι δημοσιογράφοι.  Οι ίδιοι που ψάχνουν το δένδρο και χάνουν το δάσος, ή που ψάχνουν το στικάκι και χάνουν τους φοροδιαφεύγοντες.

@ Έτσι ορθώς πρετεντερίζοντες δημοσιογράφοι και λοιποί διαμορφωτές της κοινής γνώμης όπως ο έχων ιστορική πολιτική κατάρτιση δημοσιογράφος κ Μπογδάνος, επισημαίνουν εμμέσως πλην σαφώς πως εξ αιτίας του ΣΥΡΙΖΑ ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου και όχι από την παράβαση καθήκοντος και προδοσίας, αυτών που είχαν την λίστα, τα CD και τα κλυσματόμορφα στικάκια.

@ Χάρη λοιπόν στις άοκνες προσπάθειες των αυτόκλητων συνηγόρων του συστήματος και της όζουσας πρασινογάλαζης ελίτ, για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που καλύπτει την βία των κουκουλοφόρων και ας βγαίνουν τα στελέχη του και φωνάζουν πως είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

@ Το σύστημα θέλει να προστατευθεί και αυτή την εποχή εχθρός του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί ο ίδιος να κεφαλαιοποιήσει προς πολιτικό του όφελός, την ηλιθιότητα και την παλαιοκομματική λογική αυτών που κατέστρεψαν την χώρα και συνεχίζουν να ασελγούν εις βάρος της δημοκρατίας και του λαού.

@ Χαίρεται ο Σαμαράς που η Μέρκελ τον χαμογελά. Που τον παινεύουν οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Πατρίδας μας και που τον ανακηρύσσουν πολιτικό της χρονιάς τα παιδιά του Γμκέμπελς. Μα τόσο γκαγκάς;

@ Ο νυν νεοδημοκράτης της πρώην σκούρας μπλέ ΠΟΛΑΝ, με πολιτικό προφίλ παλαιοκομματικής κοπής και σωτήρας της πατρίδας μας ελέω ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, φροντίζει για την ισονομία στα ερείπια της Ελληνικής Δημοκρατίας.

@ Φορολογεί ασυστόλως γέρους και αναξιοπαθούντες όταν υπάρχει φόρος που στην εποχή του μνημονίου καταργήθηκε. Είναι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης που επιβαλλόταν σε ΙΧ υψηλού κυβισμού, σκάφη αναψυχής και αεροσκάφη.

@ Ωστόσο, ο συγκεκριμένος φόρος είναι μια από τις εφεδρείες , απαντά το  υπουργείο Οικονομικών, για την περίπτωση που υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις από τους στόχους του νέου προϋπολογισμού αναφορικά με τα κρατικά έσοδα.

@ Δηλαδή με λόγια απλά. Η κυβέρνηση Κουϊσλινγκ που έχουμε, καταστρέφει οικονομικά έναν ολόκληρο λαό και αφήνει άθικτη την πλουτοκρατία, όπως φαίνεται από το άρθρο 30 του νόμου 3986/2011.  ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί! Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει!

@ Η έκτακτη εισφορά επί ων αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης” θεσπίστηκε τον Ιούνιο του 2011 στο πλαίσιο του πρώτου μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Στα φετινά εκκαθαριστικά οι φορολογούμενοι που είχαν στην κατοχή τους στοιχεία πολυτελούς διαβίωσης όπως πισίνες, ΙΧ υψηλού κυβισμού και σκάφη αναψυχής είχαν μια ευχάριστη έκπληξη. Η εισφορά επί των τεκμηρίων δεν είχε βεβαιωθεί.

@ Ωστόσο, όλοι οι νέοι φόροι του μνημονίου ουσιαστικά μονιμοποιήθηκαν (εισφορά αλληλεγγύης, ΦΠΑ, ΕΦΚ καυσίμων κλπ.) εκτός από τη συγκεκριμένη έκτακτη εισφορά. Στο υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν ότι η εισφορά αυτή ήταν πράγματι έκτακτη και ότι εφόσον το απαιτήσουν οι δημοσιονομικές συνθήκες θα επανέλθει!!;;  (σ.σ:  ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!).

@ Βαριά «καμπάνα» στο «Δίκτυο TV» το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ διότι ενώ αναφέρθηκε σε ζητήματα του Δήμου Σερρών αρνήθηκε να δώσει χρόνο σε εκπρόσωπο του να απαντήσει.

@ Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση, του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό, φέρεται να έχει ζητήσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

@ Με αναδρομική ισχύ από την εποχή που σας αποκαλούσαν πρωθυπουργό ή απ’ εδώ και πέρα σύντροφε σοσιαλιστή ΓΑΠ; Διότι και όταν ήσασταν πρωθυπουργός απών είσασταν.

@ Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο κ. Παπανδρέου έχει αποστείλει επιστολή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να σταματήσει η εις βάρος του έντονη κριτική από πολλές πλευρές για τις συχνές απουσίες του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε λόγω των υποχρεώσεών του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είτε για τις διαλέξεις που δίνει στο Χάρβαρντ αλλά και σε άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

@ Όχι Γιώργο!!! Δεν φταίς εσύ που απομυθοποιείται το Χάρβαρντ. Αυτοί που σε φωνάζουν να μιλήσεις φταίνε και ακόμη περισσότερο αυτοί που ακούν τις διαλέξεις σου. Δεν ήξεραν, το δέχομαι! Δεν ρωτούσαν; Ένα λαό κατέστρεψες, και αυτοί τίποτε δεν άκουσαν;

@ Πάντως τυχερός ο Ανθόπουλος που διέγραψες για πολιτική μαγκιά. Για πες μας τώρα τι είναι πολιτικό σκάνδαλο; Κάτι θα έμαθες συζητώντας στα Χάρβαρντ και αλλού υπερπόντια με το αμερικανικό πασαπόρτο που διαθέτεις.

@ Βεβαίως και είναι πολιτικός ξεπεσμός για τη Νέα Δημοκρατία που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να εκπροσωπείται στην κοινή γνώμη από τον πριν κάτι μήνες υβριστή της κ Άδωνη Γεωργιάδη.

@ Ακόμη δε μεγαλύτερος ο πολιτικός ξεπεσμός του Ευάγγελου Βενιζέλου που κρύβεται πίσω από τον σπουδαρχίδη Σαμαρά για να μην τον πιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τον Φώτη Κουβέλη ο πολιτικός ξεπεσμός ενός αριστερού, με προσωπική ιστορία σαν αυτού, είναι …απύθμενος!

–          Εδώ το στικάκι, εκεί το στικάκι, που είναι το στικάκι πατερούλη Στάλιν;

–          Εκεί που το έβαλε παιδί μου η πολιτική αναλγησία, η διαπλοκή, η αμετροέπεια  και η πολιτικοοικονομική ελίτ του πελατειακού κράτους, που προστατεύουν τα τσιράκια της τρόϊκας, η γνωστή πλέον κυβέρνηση Κουϊσλινγκ.