ΣΟΚ: Ο Φιλοζωϊκός όμιλος Σερρών καταγγέλλει βασανισμό μέχρι θανάτου κουταβιών στο Παλαιόκαστρο, από 51 χρονο!

ΣΟΚ: Ο Φιλοζωϊκός όμιλος Σερρών καταγγέλλει βασανισμό μέχρι θανάτου κουταβιών στο Παλαιόκαστρο, από 51 χρονο!

Με δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ο ΦΟΣ καταγγέλλει βασανισμό μέχρι θανάτου δύο κουταβιών, από 51χρονο στο Παλαιόκαστρο, γιατί κυνηγούσαν τις …κότες του, ενώ καταγγέλλει και τους δύο αστυνομικούς που κλήθηκαν για αδιαφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΟΣ αναφέρει:

 Μάρτυρες σε μια από τις πιο απαίσιες εγκληματικές ενέργειες που μας έχουν ποτέ καταγγείλει γίναμε σήμερα όταν ενημερωθήκαμε πως ο Ι. Κ. ετών 51, κατοικος Παλαιοκάστρου Σερρών βασάνισε, μέχρι θανάτου δύο κουτάβια 4 μηνών, τους έβγαλε τα μάτια με σύρμα όσο ήταν ζωντανά και τα έσυρε μέχρι τον ιδιοκτήτη τους Χ. Μ κάτοικο επίσης του ιδιου χωριού για να τα τιμωρήσει επειδή του κυνήγησαν τα κοτόπουλα του!

σκυλι-παλαιοκαστρο_2Το ιδιαίτερα ειδεχθές περιστατικό καταγγέλθηκε απο χθες στο ΑΤ περιφέρειας Σερρών, χρειάστηκε όμως η μετάβαση των μελών του συλλόγου στο χωριό σήμερα για αποσπάσουμε και το όνομα του δράστη και να βρούμε το σημείο που πετάχτηκαν τα δύο κουτάβια το ένα από τα οποία ζούσε ακόμη!! Απο υον ΦΟΣ κσι την Ομοσπονδία θα γίνει μήνυση κατά του δράστη για βασανισμό κσι θανατωση ζώων αλλά και του ιδιοκτήτη των ζώων για υπόθαλψη εγκληματία. Θα γίνει επίσης αναφορά στο αρχηγειο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά των δύο αστυνομικών που δεν ενήργησαν όταν κλήθηκαν εχθες στο αποτρόπαιο αυτό περιστατικό ως όφειλαν και γύρισαν πίσω αφήνοντας το ένα ζώο να ψυχοραγει και το δράστη ελεύθερο!!!

https://www.facebook.com/filozoikosserron/