Η σωστή τέντα για τον χώρο σας είναι Gournopanos

…ένας οδηγός για τις σύγχρονες τάσεις στα συστήματα σκίασης

Όταν θέλετε να αγοράσετε συστήματα σκίασης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία αξιόπιστη εταιρεία που μπορεί να σας στηρίξει από την αγορά μέχρι την τοποθέτηση και συντήρηση.

Οι τέντες είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι για να προστατέψουν την οικία τους. Οι τέντες έχουν διπλή λειτουργία, αφού προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις βλαβερές ακτινοβολίες. Επιπλέον προφυλάσσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, όταν θέλετε να έχετε πλήρη ιδιωτικότητα. Βρείτε ποια είναι η τέντα που ταιριάζει καλύτερα στο μπαλκόνι ή την αυλή σας, από την εταιρεία Gournopanos.

Πριν την τελική επιλογή σας, διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην σωστότερη επιλογή:

Απορροφητικότητα

Οι ακτίνες UVA και UVB μπορούν να απορροφηθούν πλήρως, αρκεί να επιλέξετε το καλύτερο πανί που να είναι 100% απορροφητικό, προστατεύοντας πλήρως την τέντα σας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό οι τέντες να είναι αδιάβροχες και οικολογικές. Έτσι θα παραμείνουν για πολλά χρόνια στην κατοχή σας.

Αποφύγετε το μαύρο και το λευκό

Πολύ σπάνια βλέπουμε μαύρες τέντες στην βεράντα, αφού το σκούρο χρώμα απορροφάει όλες τις ακτίνες και ζεσταίνει ακόμα περισσότερο τη βεράντα και κατ’ επέκταση το εσωτερικό του σπιτιού.

Το λευκό από την άλλη απορροφάει τις ακτίνες του ήλιου, αφού τις αφήνει να περνούν μέσα από το τεντόπανο, με αποτέλεσμα να ζεσταίνει πολύ την περιοχή κάτω από την τέντα.

Χρώμα ή ρίγα;

Πείτε όχι στα πολλά χρώματα γιατί το αποτέλεσμα ίσως είναι αντιαισθητικό. Επιπλέον θα είναι πολύ κουραστικό στο μάτι, αφού κάθε μέρα βγαίνουμε στην βεράντα.

Μπορείτε να προτιμήσετε τέντες με ρίγες. Είναι πολύ διακριτικές και δεν πρόκειται να τις βαρεθείτε ποτέ. Ο συνδυασμός γήινων χρωμάτων θα σας ανταμείψει.

Αν αγαπάτε την μονοχρωμία, το κίτρινο και το πράσινο έχουν τέλεια απορροφητικότητα και δεν πρόκειται να τις βαρεθείτε ποτέ.

Προστασία από τους μύκητες

Είναι πολύ σημαντικό οι τέντες να έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για μύκητες. Αυτό εμποδίζει τα τεντόπανα να σαπίσουν.

Μηχανισμός τέντας

Ο μηχανισμός της τέντας πρέπει να στηρίζεται σε έναν ανθεκτικό βραχίονα που να λειτουργεί αθόρυβα, να αντέχει σε βάρος και να παραμένει ακέραιο σε περίπτωση έντονου αέρα.

Δείτε περισσότερα για συστήματα σκίασης και τέντες εδώ.

 

Advertisements