Σοβαρό τροχαίο στον παρακαμπτήριο δρόμο του σημείου καθίζησης του αυτοκινητόδρομου Σερρών-Θεσσαλονίκης

Σοβαρό τροχαίο στον παρακαμπτήριο δρόμο του σημείου καθίζησης του αυτοκινητόδρομου Σερρών-Θεσσαλονίκης

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παράκαμψη που δημιουργήθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνας) μετά την καθίζηση του εδάφους από την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στο ύψος του χωριού Προβατά.

 Φορτηγό έπεσε πάνω σε ΙΧ

Αυτή τη φορά με τραύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σερρών δύο άτομα ύστερα από τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 2/1 στην παλιό δρόμο Σερρών  – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την Παλιά Γέφυρα Στρυμόνα και στο ύψος της διασταύρωσης για Βαμβακιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 11.30 το πρωϊ, μια νταλίκα, η οποία κινούνταν προς Θεσσαλονίκη, για άγνωστους ακόμη λόγους, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια, εξετράπη της πορείας της και έπεσε από τη γέφυρα.

Τραυματίες οι δυο οδηγοί

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί των οχημάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, ωστόσο αποκαταστάθηκε μετά από 30 λεπτά.

Τα έργα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί στο τελος Δεκεμβρίου

Να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που δημιουργείται στην παράκαμψη η οποία θα έπρεπε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έργων (Τέλος Δεκεμβρίου είχε πει η ΕΓΝΑΤΙΑ οδός πως θα είχαν αποκατασταθεί οι ζημιές από την καθίζηση που προκάλεσαν στο δρόμο τα έργα διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ. Τα έξοδα αποκατάστασης ανέλαβε ο ΤΑΡ) να είχε ήδη καταργηθεί. Έρχεται δε το ατύχημα αμέσως μετά από την Επιστολή διαμαρτυρίας του ΕΒΕ Σερρών όπου γινόταν λόγος για τον κίνδυνο ατυχημάτων στις παρακαμπτήριες οδούς.

Τηλεοπτικό ρεπορταζ από το ΕπιλογέςTV