Σπόροι λουλουδιών και κηπευτικών – Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία και χρωματίστε τον κήπο σας

Σπόροι λουλουδιών και κηπευτικών – Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία και χρωματίστε τον κήπο σας

Ένα δικό σας μποστάνι είναι ό,τι καλύτερο για να απολαμβάνετε, χωρίς κόπο, όλα τα καλά υλικά στα φαγητά σας και στη σαλάτα σας. Πλέον μπορείτε να έχετε τις πρώτες ύλες στον κήπο σας με σπόρους κηπευτικών από το ηλεκτρονικό κατάστημα LF.

Για περισσότερο χρώμα στον κήπο σας, εκτός από το μποστάνι σας, μπορείτε να επιλέξετε και σπόρους λουλουδιών που ανταποκρίνονται στο δικό σας οικονομικό standard και τώρα την άνοιξη θα μεταμορφώσουν τον κήπο σας σε μία όαση αποχρώσεων και ηρεμίας.

Μερικές συμβουλές και κάποιες προτάσεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα βρείτε παρακάτω για να πάρετε μία γεύση από τη μεγάλη ποικιλία. Οι γεωπόνοι του LF σας προτείνουν πάντα τα καλύτερα προϊόντα, που είναι κατάλληλα για την εποχή και θα «πιάσουν» στον κήπο σας, με προσαρμοσμένα φυτά σε ένα νέο φυσικό περιβάλλον.

Πριν ξεκινήσετε…το σκάψιμο, ορισμένα tips θα σας βοηθήσουν

Πρέπει να έχετε ενημερωθεί για όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυτού και του βολβού που θα φυτέψετε. Οι σπόροι λουλουδιών μπορεί να φτάσουν τα 50 εκατοστά μέχρι και ένα μέτρο ανάλογα με τον τύπο.

Πρέπει να είστε καλά ενημερωμένος για:

  • Το βάθος στο χώμα
  • Την απόσταση μεταξύ τους
  • Τον χρόνο λίπανσης

Βοήθεια θα σας δώσουν και κάποια ταμπελάκια πάνω από τα φυτά σας, για να γνωρίζετε και τι είναι και πότε φυτεύτηκε.

Τομάτα “LUANA F1”

Ανά σταυρό η ντομάτα αυτή παράγει περίπου 8-9 καρπούς. Πριν την ωρίμανση, το χρώμα της είναι ανοιχτό πράσινο και μόλις αρχίζει να ωριμάζει αναδίδει άρωμα και κατακόκκινο ζωηρό χρώμα. Βρείτε τον σπόρο, εδώ. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

“LINARES F1”

Εγγυημένο αποτέλεσμα για μεγάλες παραγωγές. Είναι ο καλύτερος σπόρος που μπορείτε να επιλέξετε για να τον φυτέψετε είτε σε θερμοκήπιο, είτε στην ύπαιθρο. Μεγάλη απόδοση και κορυφαία γεύση, όλα στον ίδιο σπόρο! Βρείτε τον εικονιζόμενο.

Σπόρος λουλουδιού Κάλλα

Οι σπόροι λουλουδιών, όπως αυτός ο βολβός ανοιξιάτικης φύτευσης προσφέρουν χρώμα και φρεσκάδα στον κήπο σας και συμπληρώνουν την εικόνα στο μποστάνι σας. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 βολβό. Βρείτε τον εδώ.

Περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα LF.