Στα μπλόκα των Σερρών η Αφροδίτη Σταμπουλή με την υποψήφια περιφεριάρχη Κ.Μεκεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες

Στο αγροτικό μπλόκο του κόμβου Δραβίσκου βρέθηκαν την Κυριακή 9/2, συνεχίζοντας τις επισκέψεις τους στα μπλόκα των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου μαζί με την βουλευτή Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους Σερραίους αγρότες και τον πρόεδρο της τοπικής συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Παναγιώτη Αλεξανδράκη σχετικά με τα αιτήματα του αγώνα τους και την κατάσταση του αγροτικού κόσμου. Επίσης, ανέπτυξε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά, με επίκεντρο τους μικρούς και μεσαίους αγρότες συζητώντας μέτρα που αποσκοπούν στη μείωση του αυξημένου κόστους αγροτικής παραγωγής, όπως το ύψος του ΦΠΑ εφοδίων, το αγροτικό πετρέλαιο και τα φορολογικά ζητήματα.

ΣΥΡΙΖΑ-Σερρών78993562195703_265298985_nΣτην συνέχεια η υποψήφια περιφερειάρχης παρέστη στη συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα της επικαιρότητας, η δημιουργία της νέας συνδικαλιστικής παράταξης και τα προβλήματα της Περιφερειακής ενότητας Σερρών.