X

ΣΤΑΛΙΝ: Α έχ’ς ξεφύγ!!!

@ Βεβαίως και έχει απολύτως δίκαιο ο Πάνος Καμένος όταν μίλησε για τις σημαίες στις νησίδες κοντά στους Φούρνους, που έβαλαν τρείς ελληναράδες, περιορισμένης ευθύνης.

@ Είπε το αυτονόητο ο Καμένος, «Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου θα πρέπει να την υπερασπιστεί ή να έρθει στο στρατό και να πει ότι αποφάσισα σήμερα που είναι Πάσχα μαζί με δύο φίλους μου να βάλουμε μια σημαία εκεί.

@ Πρόσθεσε δε με νόημα «…Βεβαίως και σε κάθε ελληνικό νησί πρέπει να μπορούμε να βάλουμε μια ελληνική σημαία αλλά το θέμα είναι ότι η σημαία είναι σύμβολο και η προβολή σημαίας αποτελεί ισχυρή πράξη επιβολής εθνικής κυριαρχίας.

@ Και ακολούθησε το ρεζουμέ για τους ελληναράδες: «Οταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου πρέπει να διασφαλίσει ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις ένοπλες δυνάμεις, ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του και μέχρι το τέλος».

@ Είναι η δεύτερη φορά που η Τουρκία ισχυρίζεται επίσημα ότι τα Ίμια και πήρε την ίδια απάντηση: «Λαθεύει η Τουρκία, εάν νομίζει ότι δύναται να παραβιάσει στο Αιγαίο το διεθνές δίκαιο χωρίς συνέπειες, όπως πράττει σε άλλα σημεία του περίγυρού της. Της συστήνουμε δε, να μετράει τα λόγια της».

@ Τόνισε δε το υπουργείο Εξωτερικών πως: «Το νομικό καθεστώς των Ιμίων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση «είναι πλήρως κατοχυρωμένο και η ελληνική κυριαρχία επ’ αυτών είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη».

@ Στη ΝΔ χαμπάρι δεν πήρανε. Τώρα κατάλαβαν ότι η Τουρκία ισχυρίζεται ότι τα Ίμια είναι ελληνικά. Δεν διάβασαν την δήλωση της 31ης Μαρτίου και ο Γ. Κουμουτσάκος βγήκε αυστηρά θυμωμένος!! Κοινώς αδιάβαστος.

@ Πέθανε σήμερα σε ηλικία 81 ετών ο δημοσιογράφος Αντώνης Πεκλάρης, ένα από τα ιστορικά μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, που σφράγισε με την επαγγελματική διαδρομή του τη δημοσιογραφία, ενώ ο δημοσιογραφικός κόσμος έχασε ένα ιστορικό και φωτεινό σημείο αναφοράς. Ο Αντώνης Πεκλάρης γεννήθηκε το 1937 στην Άνω Βροντού Σερρών.

@ Άσχετο: Η «πράσινη» ΠΑΕ, ή άλλως ο Παναθηναϊκός, οφείλει 13 εκατ. ευρώ στο δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ), 12 εκατ. ευρώ σε τράπεζες από δάνεια και περίπου 5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και προπονητές.

@ Κατά πως φαίνεται, σούμα είναι κάπου 30 εκατ. ευρώ κι αυτό το ποσό μπορεί να καταβληθεί σε δόσεις. Αλήθεια ο μπουρζουάς Αλαφούζος, πως του ξέφυγε(?) ο λογαριασμός στον ΠΑΟ και όχι στα βαπόρια του?

@ Το ότι είσαι γιός του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν σημαίνει ότι είσαι και σύ ένας Ανδρέας. Γκέκες σύντροφε ΓΑΠ?

@ Γι αυτό και έχουμε μια δυσκολία, να αντιληφθούμε την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, για το Καστελόριζο, όταν πήγε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας και είπε ότι είπε.

@ Υποστηρίζει ο τραγικός για τον λαό, ΓΑΠ πως ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε και η τότε αντιπολίτευση, ήταν μαζί του στο Καστελόριζο, τον Απρίλιο του 2010, όταν εξήγγειλε την έναρξη εφαρμογής των Μνημονίων!

@ Αν δεν μας απατά η μνήμη, για την εξαγγελία εκείνη, δεν είχαν ενημερωθεί ούτε καν οι υπουργοί της τότε κυβέρνησης, γι` αυτό και απουσίαζαν Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής?

@ Θα συνεχιστούν οι  διαβουλεύσεις με την ηγεσία των Σκοπίων για το ονοματολογικό αλλά είναι όλα δείχνουν ότι δεν θα καταλήξουμε κάπου. Στην κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο, όπως και σε όλους εμάς.

@ Χωρίς την αποδοχή για erga omnes το όνομα δεν πρόκειται να υπάρξει λύση και δεν πρόκειται και η ΠΓΔΜ να μπει στο ΝΑΤΟ. Στην κυβέρνηση είναι σαφές ότι δεν πάνε να κάνουν μια συμφωνία για την συμφωνία, μια οποιαδήποτε συμφωνία.

@ Έχουν καλέσει και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών την κυβέρνηση Ζάεφ να διανύσει την άλλη μισή απόσταση για να υπάρξει συμφωνία. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι σκοπιανοί που καίγονται για ΝΑΤΟ και ΕΕ.

@ Οι γερμανοί αναλυτές τον χαβά τους για τα ελληνοτουρκικά. Στον γερμανικό τύπο εκτενέστατες αναλύσεις των επιγόνων των ναζί με αναφορές  στην ένταση που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών και στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος.

@ Έχουν δε για τίτλο «Η Ελλάδα και η Τουρκία ερίζουν για νησιά του Αιγαίου»! Και γράφουν ότι, οι δύο χώρες «βρίσκονται σε τροχιά αντιπαράθεσης, αμφότερες εγείρουν αξιώσεις για βραχονησίδες στο Αιγαίο.

@ Προσθέτουν δε οι Γερμανοί τουρκολάγνοι πως τις αξιώσεις για τις βραχονησίδες θέλουν εν ανάγκη να τις επιβάλουν στρατιωτικά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας από τους δύο νατοϊκούς εταίρους θα μπορούσε να υποχωρήσει»!

@ Προσπάθεια Γερμανική να ασκηθεί ισχυρή πίεση στην Ελλάδα, προκειμένου να αποδεχθεί τα τετελεσμένα. Να αναγνωρίσει στην Τουρκία, συγκυριαρχία!  Αυτά έλεγαν πριν, αυτά λένε και τώρα, οι κατασκευαστές κρεματορίων.

@ «Γελοίο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον τουρκικό ισχυρισμό ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αποτελούν απειλή για τη γείτονα χώρα, ενώ με την θέση αυτή συμφώνησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

@ Ταλιμπάνηδες δεν έχουν μόνο οι θρησκευτικές σέχτες, όποιου δόγματος, αλλά και τα κόμματα. Τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς η ΝΔ. Ακροδεξιούλες βαριάς μορφής και υπερεθνικόφρονες.

@ Πάντως κάνουν κακό στον ολίγιστο Κούλη που εμφανίζονται πιο «Μητσοτακικοί» και από τον ίδιο. Το σίγουρο είναι πως, το μόνο τους κίνητρο, είναι το άσβεστο μίσος τους, για την κυβέρνηση και, προσωπικά, τον Αλέξη Τσίπρα.

@ Είναι δε τέτοιο το μένος τους, ώστε από τα «δηλητηριώδη βέλη» τους, να μην ξεφεύγουν ούτε εκείνοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι (δυστυχώς δε γι` αυτούς, είναι πολλοί), που δε φείδονται καλών λόγων για την κυβέρνηση.

@ Να προσέξουν!!! Κινδυνεύουν να «δηλητηριαστούν» από το ίδιο τους το σάλιο…. Τόσο μίσος η Ελλάδα έχει δεκαετίες να γνωρίσει. Από την δεκαετία του ’40.

@ Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Παρίσι θα συνεισφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ για την κατεπείγουσα χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων στο Ελιζέ!

@ Δηλαδή, αφού βομβάρδισε τους πολίτες της Συρίας, τώρα σπεύδει να αποστείλει “ανθρωπιστική βοήθεια” στους ίδιους πολίτες! Και με ποιον τρόπο θα κάνει τη “δωρεά”;

@ Μέσω των γνωστών ΜΚΟ! Μεταξύ αυτών και η γνωστή σε εμάς Action Aid, η Handicap International, η Careκλπ. Είναι καλή φάμπρικα αυτή τελικά. Τους Βομβαρδίζεις και μετά περνάς χρήματα στους ημετέρους.

@ Μάλλον τα θαλάσσωσε ο νέος Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέως βεβαίως, βεβαίως. Τα πήρε στο κρανίο ο Τσιτουρίδης όταν ο υιός Αχιλλέως είπε ότι για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση η ΝΔ λέει πολύ σοβαρά πράγματα και πολύ λίγα.

@ Δηλαδή Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως, ο μπαμπάς σου που δεν έλεγε απολύτως τίποτε στην μεταπολίτευση δεν ήταν σωστός? Α έχ’ς ξεφύγ.

@ Είναι σημαντικά τα ευρήματα για το μακεδονικό, από την ερευνα της Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.gr. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών τάσσεται υπέρ μιας κοινά αποδεκτής λύσης του ονόματος, που να έχει ισχύ έναντι όλων (erga omnes).

@ Μάλιστα 6 στους 10 δηλώνουν πως θα πρέπει να γίνει αποδεκτή μια ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

@ Μάλιστα η στάση αυτή είναι συντριπτικά πλειοψηφική τόσο μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (80%) όσο και μεταξύ αυτών της ΝΔ (68%). Μόλις το 14% των πολιτών δηλώνει πως επιθυμεί να συνεχιστεί το σημερινό καθεστώς της διπλής ονομασίας.

@ Τώρα χρειάζεται να πούμε Αντώνη Σαμαρά, τι πέτσες ακροδεξιές είναι αυτό το 14% που θέλουν το πρόβλημα άλυτο? Αλήθεια τι λέει ο φίλος σου ο Ευάγγελος?

@ Επρόκειτο να μιλήσει ο Ζ.Κ. Γιούνκερ στο Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (είκοσι χρόνια από το θάνατο στις 23.4.1998 Θεός να συγχωρέσει ) αλλά φαίνεται ότι κάτι έχει στραβώσει και δεν θα παραβρεθεί.

@ Μάλλον επειδή ο Α. Σαμαράς έβαλε βέτο να μην παραστεί ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας στο Μνημόσυνο που οργανώνει το Ίδρυμα Καραμανλή, το οποίο διοικεί η εκάστοτε ηγεσία της ΝΔ. Αλήθεια, συμφωνεί ο Αχιλλεύς βεβαίως, βεβαίως?

@ Αφού όμως δεν θα παραστεί  ο πρωθυπουργός της χώρας, δεν φαίνεται να πηγαίνει και ο πρόεδρος της Κομισιόν. Μιλάμε κανονικά για εμφυλιακό κλίμα, το οποίο αποδέχεται η ηγεσία της ΝΔ.

@ Μάλλον εκεί στηρίζει και  την προεκλογική της προσπάθεια η επάρατος. Στα περι εαμοκομμουνιστοσυμμοριτών του Σαμαρά, του Άδωνι, του Βορίδη, του Βενιζέλου και του Λοβέρδου.

@ Είναι τουλάχιστον μη κατανοητή επιεικώς η κατάσταση με τη λεγόμενη αριστερή τάση της Κουμουνδούρου, με τη γνωστή ομάδα των “53”. Είχαν μια σύσκεψη και στο εισηγητικό τους κείμενο, διαβάζοντάς το, είχες την αίσθηση ότι αυτή είναι στην αντιπολίτευση και όχι στην κυβέρνηση.

@ Και τι δεν γράφουν! Μύδροι κατά της λιτότητας που εφαρμόζεται, μύδροι κατά των ΑΝΕΛ των εταίρων τους, τους οποίους τους αποκαλούν αντιπάλους (!), μύδροι κατά των πλειστηριασμών και πάει λέγοντας.

@ Παρά ταύτα όμως δηλώνουν στο πλευρό της κυβέρνησης και μάλιστα εκτιμούν ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  θα πάει «μέχρι τέλους»! Δηλαδή, για να καταλάβουμε. Αφού συμφωνείτε, για πιο λόγο δημιουργείτε φασαρία;

@ Στις Σέρρες περισσότερο την Κυβέρνηση, ως το όλον, εκφράζει η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά παρά οι 53. Αυτά για την ιστορία και μεγάλη μπουκιά να φάνε μεγάλη κουβέντα να μη λένε.

@ Οι δανειολήπτες που βρίσκονται σε αδυναμία αποπληρωμής, λόγω μείωσης των εισοδημάτων τους, θα κληθούν από τις τράπεζες για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στη λογική του νόμου Κατσέλη.

@ Οι προτάσεις των τραπεζών για ρύθμιση θα είναι απολύτως συμβατές με την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη και μάλιστα σε βάθος χρόνου ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί την οφειλή του. Περιμένουμε και ελπίζουμε…

–       Πατερούλη Στάλιν κουράστηκα να περιμένω

–       Τότε παιδί μου να ελπίζεις. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μαζί με τους Τραπεζίτες.

Κατηγορίες μικρά & κακά
ανεξάρτητος :

Τα σχόλια απενεργοποιημένα

X

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο για στατιστικούς λόγους. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.

Περισσότερες πληροφορίες... Πατήστε εδώ
Προστασία Απορρήτου