Σταύρος Θεοδωράκης από τις Σέρρες: Προέχει η ψήφιση των μέτρων και μετά βλέπουμε για… εκλογές

Σταύρος Θεοδωράκης από τις Σέρρες: Προέχει η ψήφιση των μέτρων και μετά βλέπουμε για… εκλογές

Αυτό απάντησε ο επικεφαλής του «ΠΟΤΑΜΙ» Σταύρος Θεοδωράκης από τις Σέρρες, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εξπρές το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ζητά εκλογές από τη Κυβέρνηση. Καθώς, όπως εξήγησε, είναι ο μόνος τρόπος για να μην έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο η χώρα.

Επίσης απαντώντας σε ερώτηση για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη είπε πως θα πρέπει να πάψει η Κυβέρνηση να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα, και να δράσει αποφασιστικά, γιατί διαφορετικά το πρόβλημα θα διογκωθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Θοδωράκς_Σταυρος-Ποτάμι-ΣΕΡΡΕΣ-DSC_9893Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στις Σέρρες, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη το πρωί της Δευτέρας. Το ραντεβού με τους δημοσιογράφους, αλλά και με τους φορείς της πόλης των Σερρών ήταν προγραμματισμένο για τις 2.30 το μεσημέρι στο ουζερί «ΜΑΝΤΑΜ» στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Πραγματοποιήθηκε όμως με καθυστέρηση περισσότερο της μίας ώρα, καθώς, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, «χάθηκαν» στο δρόμο από Κιλκίς για Σέρρες.

Θοδωράκς_Σταυρος-Ποτάμι-ΣΕΡΡΕΣ-DSC_9850Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη παρουσία του στις Σέρρες, είπε πως θέλει να ενημερωθεί από πρώτο χέρι, από τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, (που ούτως ή άλλως, όπως τόνισε είναι τα περισσότερα κοινά σε όλη την χώρα) και τις λύσεις που αυτοί προτείνουν.

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την πτωτική πορεία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, απάντησε πως το ενδιαφέρον σε αυτές τις δημοσκοπήσεις είναι ότι 1 στους 2 πολίτες αρνείται να απαντήσει, πράγμα που θεωρεί ότι αυτοί έχουν χάσει την πίστη στο πολιτικό σύστημα, και σε αυτούς στοχεύει το «ΠΟΤΑΜΙ».

Θοδωράκς_Σταυρος-Ποτάμι-ΣΕΡΡΕΣ-DSC_9888Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Β.Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτριος Παχαλούδης, ο τέως βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες και Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ στις Σέρρες Κώστας Αβδελάς.

(στα παραλειπόμενα της συνέντευξης που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ, η «προσφώνηση» από τον Σταύρο Θεοδωράκη του Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου, ως «τον άνθρωπό του» στις Σέρρες, τον οποίο και είχε δίπλα του καθ’όλη τη διάρκεια της συνέντευξης)