Στέφανος Φωτιάδης: «Αυτός που μας λασπολογούσε παρίστανε και τον δικαστικό αντιπρόσωπο»!!!

Δημαρχείο-Σερρών-φωτιαδης-2014Με ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης» του υποψηφίου Δημάρχου Σερρών Στέφανου Φωτιάδη καταγγέλλει ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος «μαϊμού», που συνελήφθη το πρωϊ σε εκλογικό τμήμα της πόλης των Σερρών, είναι αυτός που «έβγαινε» στα τηλεοπτικά κανάλια την περασμένη εβδομάδα και «λασπολογούσε εναντίον του υποψηφίου Δημάρχου Στέφανου Φωτιάδη». Αναλυτικά στην ανακοίνωση η Δημοτική κίνηση αναφέρει:

Στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση κρίνεται το μέλλον του μητροπολιτικού Δήμου Σερρών. Αποφασίζουμε για το «αύριο» κι επιλέγουμε τη δημοτική αρχή που θα μας οδηγήσει στην Ανάπτυξη. Την κρίσιμη αυτή στιγμή, δυστυχώς, σημειώνονται κρούσματα που βάλλουν κατά της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας.
Ενημερωθήκαμε ακόμη και για «κατάληψη» εκλογικού τμήματος από δικηγόρο – τηλεοπτικό σχολιαστή, που ενώ ποτέ δεν διορίστηκε, «αυτοχρίσθηκε» και «αυτοδιορίσθηκε» ως δικαστικός αντιπρόσωπος, στις 18 Μαΐου 2014. Ο ίδιος που την τελευταία εβδομάδα επιδόθηκε σε πρωτοφανή «πόλεμο λάσπης», μέσα από τα δελτία ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. Ο ίδιος που σχολίαζε δήθεν καλοπροαίρετα και αντικειμενικά, την δική μας εντιμότητα και συμπεριφορά. Σήμερα το πρωί, ο εν λόγω δικηγόρος προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, διότι επρόκειτο αυθαίρετα, χωρίς να έχει διορισθεί και με τη «λογική» της προηγούμενης Κυριακής, να αναλάβει και πάλι «καθήκοντα» δικαστικού αντιπροσώπου, καταπατώντας τη νομοθεσία, αλλά και τις αποφάσεις των δικαστικών αρχών, που υποτίθεται ότι ορκίσθηκε να υπηρετεί.
Σήμερα, την ημέρα που για εμάς είναι Γιορτή της Δημοκρατίας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε το γεγονός και να επιστήσουμε την προσοχή σας.

 

Να σημειώσουμε ότι ο συληφθείς δικηγόρος είναι στέλεχος της ΝΟΔΕ Σερρών στην οποία είχε θέσει και υποψηφιότητα για Πρόεδρος, ενώ παλιότερα είχε καταθέσει και το βιογραφικό του για να επιλεγεί ως υποψήφιος Βουλευτής ν.Σερρών με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Η απάτη που φέρεται να διέπραξε ο δικηγόρος έγινε γνωστή, όταν το Πρωτοδικείο Σερρών ζήτησε από τον ασκούμενο δικηγόρο που είχε διοριστεί ως δικαστικός εκπρόσωπος να παραδώσει τον σάκο των ψηφοδελτίων και τότε εκείνος φέρεται να δήλωσε ότι έχει άγνοια, καθώς όπως ισχυρίστηκε δύο ώρες μετά τα κλείσιμο της κάλπης κατά την πρώτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 18 Μαΐου, ο 50χρονος δικηγόρος που προσποιήθηκε ότι ασκούσε καθήκοντα δικαστικού εκπροσώπου, πήρε το σάκο τον ψηφοδελτίων στον τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται και μετέπειτα στο σπίτι του, ενώ φέρεται ότι τον κατέθεσε πολύ αργότερα στο Πρωτοδικείο Σερρών.