Στέφανος Φωτιάδης: «οι δύο φερόμενοι ως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών μήπως τελικά κόπτονται για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων;»

Στέφανος Φωτιάδης: «οι δύο φερόμενοι ως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών μήπως τελικά κόπτονται για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων;»

Φωτιάδης-υποψηφιοι-DSC_0406Με ανακοίνωση που ανεβάζει τους τόνους και βάλει ευθέως κατά δύο τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, βγήκε στην αντεπίθεση ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης. Ενώ στη μεσημεριανή συνέντευξη τύπου, όπου ουσιαστικά έγινε για να ανακοινώσει τη μη συμμετοχή του στο debateπου διοργάνωναν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί TVS, NTVκαι ΔΙΚΤΥΟ, κράτησε χαμηλούς τόνους μιλώντας ότι «θα πρέπει να επικρατούν δημοκρατικοί όροι και συνθήκες για τη διεξαγωγή μίας αντικειμενικής, διακαναλικής συζήτησης».

 Το βράδυ μετά την ανακοίνωση της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» όπου έκανε λόγο για «φυγομαχία Φωτιάδη», αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους και να καταγγείλει ευθέως τον τηλεοπτικό σταθμό TVS ως «στρατευμένο» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, ενώ έμμεσα στράφηκε με την ανακοίνωσή του και κατά του τηλεοπικου σταθμού NTV για «εμμονικές και επιθετικές στάσεις» απέναντι στην παράταξή του για να διερωτηθεί «μήπως τελικά κόπτονται για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης» αναφέρει:

 

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου και μια «ανάσα» πριν τις κάλπες, το στέλεχος της απερχόμενης δημοτικής αρχής Βασίλης Παπαβασιλείου και η παράταξή του, προχωρούν σε νέους «λεονταρισμούς», αλλά για μία ακόμη φορά θα επαναλάβουμε κάποια πράγματα.

Ο υπ. Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης ήταν αυτός που πρότεινε ευθύς εξ αρχής, τη διεξαγωγή μιας διακαναλικής συζήτησης.

Ο κ. Στ. Φωτιάδης απάντησε καταφατικά σε όλες τις προσκλήσεις που έχουν αποσταλεί μέχρι σήμερα από τηλεοπτικούς σταθμούς, κάτι που αποδεικνύεται κι από την παρουσία του σε συνολικά τέσσερις (4) διακαναλικές συζητήσεις, την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα με την παρουσία όλων των επικεφαλής. Οι δύο εξ αυτών, έγιναν μάλιστα στον «στρατευμένο» υπέρ του κ. Αγγελίδη τηλεοπτικό σταθμό TVS. Χαρακτηριστικό είναι πως οι ερωτήσεις που τέθηκαν στις δυο τηλεοπτικές συζητήσεις, ήταν εκ προοιμίου γνωστές στον κ. Αγγελίδη.

Αυτό που, επίσης, διαφάνηκε, ήταν ότι οι δύο φερόμενοι ως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι πλέον έγιναν γνωστοί στους Σερραίους δημότες για τις εμμονικές και επιθετικές τους στάσεις απέναντί μας, επιφορτίσθηκαν με το έργο της προετοιμασίας της διακαναλικής, εκπροσωπώντας τον κ. Αγγελίδη. Προς την κατεύθυνση αυτή, προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κατασκευασμένη ένταση, χωρίς όμως απόηχο. Το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται επιτακτικά, είναι με ποια ιδιότητα τελικά οι συγκεκριμένοι κύριοι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις; Μήπως κόπτονται για την ελευθερία του λόγου ή μήπως τελικά κόπτονται για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων;

Ο υπ. Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είναι ανοιχτός σε κάθε διάλογο, με όρους ελεύθερους κι ακόμη και σήμερα απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για οποιαδήποτε συζήτηση.

Advertisements