Στενή συνεργασία ΕΒΕΣ και ΥΜΑΘ – Νεα συνάντηση Χρ. Μέγκλα με Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Στενή συνεργασία ΕΒΕΣ και ΥΜΑΘ – Νεα συνάντηση Χρ. Μέγκλα με Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Μέγκλας-Κόλλια-22-4-2015d 005Tην Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ)  κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας.  Η δεύτερη συνάντηση εργασίας αλληλοενημέρωσης  μεταξύ της Υφυπουργού και του Προέδρου του Επιμελητηρίου (είχε προηγηθεί άτυπη συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών το Σάββατο 14 Μαρτίου ) πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο της Υφυπουργού στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Η Υφυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών για την πορεία των έργων κατασκευής των κάθετων αξόνων της Εγνατίας Οδού και το πότε αυτοί θα παραδοθούν για τη διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών. Επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών ενημερώθηκε για τα έργα που θα γίνουν στα Τελωνεία και ιδιαίτερα στο Τελωνείου του Προμαχώνα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας με το Υπουργείο και  τη συνεργασία τους. Τα θέματα αυτά θα είναι στην ατζέντα συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των Επιμελητηρίων της Μακεδονίας Θράκης με την Υφυπουργό στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών ενημέρωσε την κα Υφυπουργό για τη διοργάνωση της Εμπορικής Έκθεσης Σερρών από το Επιμελητήριο Σερρών τον προσεχή Οκτώβριο, τονίζοντας ότι η επιτυχία της αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών για τη φετινή χρονιά.