Στην Carrefour Μαρινόπουλος τα σουπερ μαρκετ Αρβανιτίδης, αυξάνονται σε 10 τα καταστήματα στις Σέρρες

Τα τέσσερα καταστήματα των Σερρών θα προστεθούν στα ήδη 6 της αλυσίδας σ/μ Μαρινόπουλος
Τα τέσσερα καταστήματα των Σερρών θα προστεθούν στα ήδη 6 της αλυσίδας σ/μ Μαρινόπουλος

Συμβόλαιο δικαιόχρησης με την Karipidis Bros, τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία της Αρβανιτίδης Α.Ε., υπέγραψε η Μαρινόπουλος Α.Ε.

Η σχετική συμφωνία αφορά στο σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε. (τέσσερα στην πόλη των Σερρών), το οποίο πλέον θα λειτουργεί υπό καθεστώς δικαιόχρησης, με τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας να μετονομάζονται άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, αναβαθμίζοντας πλήρως την εικόνα και την οργάνωσή τους.

Σε ό,τι αφορά την αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συμφωνία franchise με την Αρβανιτίδης Α.Ε. υπεγράφη από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα. Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση “μέσω της Αρβανιτίδης Α.Ε., η Μαρινόπουλος Α.Ε. ισχυροποιεί γεωγραφικά τη θέση της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ θα αυξήσει σημαντικά τον τζίρο της, τροφοδοτώντας με προϊόντα της τα 149 καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε”.

Να θυμίσουμε ότι η Αρβανιτίδης είχε αγοράσει τα σουπερ μαρκετ από τον Χαβαλέ και δραστηριοποιείται στην πόλη των Σερρών σε τέσσερα σημεία (Πλατεία Εμπορίου, Ανατολικής Θράκης, Υψηλάντου και Βενιζέλου)

Τα καταστήματα αυτά θα προστεθούν στα ήδη 6 υπάρχοντα στην πόλη των Σερρών, αυξάνοντας την δυναμικότητα της επιχείρησης.