Στήριξη σε Μηλίδη από την Δημοτική Κίνηση «ΣΕΡΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ» με τη συμμετοχή του Κ.Παρίσση και της Θ.Κασιγιωργοπούλου στο ψηφοδέλτιο της «ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Στήριξη σε Μηλίδη από την Δημοτική Κίνηση «ΣΕΡΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ» με τη συμμετοχή του Κ.Παρίσση και της Θ.Κασιγιωργοπούλου στο ψηφοδέλτιο της «ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

SerEuroPolis Logo-Letters-300dpi PASTEL 03Με δελτίο τύπου η δημοτική κίνηση «ΣΕΡΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ» ανακοινώνει την απόφαση της Γ.Σ των μελών της που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Ελπίδα την περασμένη Τετάρτη (23/4). Σύμφωνα με αυτή αποφασίζεται η κοινή κάθοδος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Μηλίδη. Ο επικεφαλής της κίνησης ο  Κων/νος Παρίσης,  δικηγόρος και το μέλος κυρία Θεοπίστη Κασιγιωργοπούλου, Μηχανικός Δομικών Έργων και Ενεργειακή Επιθεωρήτρια, θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή αναφέρεται:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Η Δημοτική Κίνηση «ΣΕΡΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, κατά Παρίσης-την ανοιχτή Εκλογική Γενική Συνέλευση της 23ης Απριλίου 2014, αποφασίσθηκε ομόφωνα η συμμετοχή στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Μετά από εκτενή συζήτηση, μεταξύ των προτάσεων που παρουσιάσθηκαν στο Σώμα προκρίθηκε η κάθοδος στις εκλογές διά της συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ».

Η Δημοτική μας Κίνηση θα συμμετάσχει με τον Κωνσταντίνο Παρίσση, Δικηγόρο και Οικονομολόγο, και τη Θεοπίστη Κασιγιωργοπούλου (Pisti Kassigiorgopoulou), Μηχανικό Δομικών Έργων και Ενεργειακή Επιθεωρήτρια.
Μέχρι σήμερα, συμμετείχαμε στα δημόσια πράγματα μόνο με προτάσεις. Με την κάθοδό μας στις εκλογές, ζητούμε να μας δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουμε πλέον με έργα. Κι έχουμε σκοπό να εργαστούμε σκληρά, με όραμα και μεράκι, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του Σερραϊκού Λαού και τις ευθύνες που θα μας αναθέσει.
Σέρρες, 24/04/2014
Ο συντονιστής
Κ. Παρίσσης