Στις 4/3 η ΓΣ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ
τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η εκκαθάριση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς η σχετική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 4 Μαρτίου.

Στην ανακοίνωση των «λιονταριών» διευκρινίζεται πως θα ζητηθεί η απαλλαγή των μελών του τελευταίου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη πλην των Θεοδωρίδη Λάζαρου, Γιορντάμη Ευθύμιου και Τροσκόφ Δημήτριου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. αυτής, καλούνται οι κύριοι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Μαρτίου 2014 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το μοναδικό θέμα το οποίο έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Λύση και θέση υπό εκκαθάριση της Εταιρείας, ορισμός εκκαθαριστών, απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ., πλην των κ.κ. Θεοδωρίδη Λάζαρο, Γιορντάμη Ευθύμιο και Τροσκόφ Δημήτριο.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει , σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν τις μετοχές τους στα γραφεία της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία οποιαδήποτε Τράπεζα και να φέρουν τις αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς επίσης και τυχόν πληρεξούσια στα γραφεία της Εταιρείας , πέντε [5] τουλάχιστον ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που ορίστηκε για τη συνεδρίασή της η   Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας στην ορισθείσα ημερομηνία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.
 
Σέρρες 6 Φεβρουαρίου 2014
Το Διοικητικό   Συμβούλιο, Της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ».