ΚΛΕΙΣΤΑ όλα τα σχολεία του νομού Σέρρών τη Δευτέρα (9/1), λόγω παγετού!

ΚΛΕΙΣΤΑ όλα τα σχολεία του νομού Σέρρών τη Δευτέρα (9/1), λόγω παγετού!

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με νέα του ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (8/1) αποφάσισε  τα σχολεία του Δήμου Σερρών να παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 09-01-2017 , λόγω παγετού προς αποφυγή ατυχημάτων.

Ο παγετός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-10ο βαθμοί Κελσίου) που επικρατούν στις Σέρρες οδήγησαν αρχικά το Δήμο Σερρών να εκδώσει ανακοίνωση τη Κυριακή (8/1) το μεσημέρι όπου  μετέθετε την έναρξη των μαθημάτων όλων των σχολείων του Δήμου Σερρών κατά μιάμιση ώρα αργότερα (στις 9.30π.μ., αντί στις 8.00-8.10).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αρχικά το γραφείο του Δημάρχου Σερρών αναφερόταν:

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης μετά από εισήγηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Ξενοφώντα Παπασταμόπουλου καθώς και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωσταντίνου Τενεκετζή αποφάσισε  οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Σερρών να προσέλθουν στα σχολεία τους την Δευτέρα 09-01-2017 στις 9.30, λόγω παγετού.

Στη συνέχεια το βράδυ της Κυριακής η νέα ανακοίνωση ανέφερε πως:

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης αποφάσισε  τα σχολεία του Δήμου Σερρών να παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 09-01-2017 , λόγω παγετού προς αποφυγή ατυχημάτων

Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία του νομού Σερρών

Με απόφαση όλων των Δημάρχων της Π.Ε. Σερρών τα σχολεία όλου του νομού τη Δευτέρα 9/1 θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού.

Αναλυτικά η απόφαση που μας κοινοποίησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών αναφέρει:

Νέα ανακοίνωση του Διευθυντή Διεύθυνσης Δ.Ε. Σερρών λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Με νέα απόφαση των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του νομού.
 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Δ/ΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ