Στις Σέρρες 29χρονη Μολδαβή προσπάθησε να βγάλει άδεια διαμονής για τη 10χρονη κόρη της με πλαστά δικαιολογητικά

Στις Σέρρες 29χρονη Μολδαβή προσπάθησε να βγάλει άδεια διαμονής για τη 10χρονη κόρη της με πλαστά δικαιολογητικά

Συνελήφθη προχθές Τετάρτη (23-9-2015) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 29χρονη υπήκοος Μολδαβίας, για εξαπάτηση των αρμόδιων Υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας δικαιολογητικά που είχαν πλαστογραφηθεί, με σκοπό την έκδοση εγγράφων νόμιμης διαμονής για την ανήλικη κόρη της.
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης συμπεριλαμβάνεται και μία 56χρονη γυναίκα.
Από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι πριν από 3 ημέρες (22-9-2015) η 29χρονη προσκόμισε σε αρμόδια Υπηρεσία στις Σέρρες, πλαστογραφημένη υπεύθυνη δήλωση και πλαστό φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του ημεδαπού συζύγου της, τα οποία είχε προμηθευτεί αντί του ποσού των 700 ευρώ από την 56χρονη, προκειμένου να πετύχει την έκδοση άδειας διαμονής για την 10χρονη κόρη της.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο συλλόγου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, που χρησιμοποιούσε η 56χρονη, εντοπίστηκε πληθώρα επικυρωμένων φωτοαντιγράφων παρόμοιων με την υπόθεση και θα ακολουθήσει ενδελεχή εξέταση και έρευνα τόσο για την γνησιότητα, όσο και για την χρησιμοποίηση τους σε αξιόποινες πράξεις.
Η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση τυχόν και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση.