Στις Σέρρες ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στις Σέρρες ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Grigoris-Gerotziafas[2]Την Πέμπτη 22/5 θα βρεθεί στις Σέρρες ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 13:30 στο φουαγιέ του ξενοδοχείου “ΈΛΕΝΑ”.
 Ο Γ. Γεροτζιάφας, με καταγωγή από τη Νιγρίτα Σερρών, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI), ενός από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα του τομέα της ιατρικής, και υπεύθυνος του Τομέα Θρόμβωσης – Αιμόστασης και του αντίστοιχου τακτικού εξωτερικού ιατρείου του Τμήματος Βιολογικής Αιματολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Tenon.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης στην εκδήλωση που διοργανώνει τηνΠέμπτη 22 Μάη στις 8:00μμ στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ, με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Οι συνδυασμοί που στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η αντικαπιταλιστική Αριστερά στις περιφέρειες ξεπέρασαν τις 125.000 ψήφους, συγκεντρώνοντας ποσοστό που προσεγγίζει το 2,5%. Το γεγονός αυτό δίνει άλλη ποιότητα στην ήττα των κυβερνητικών δυνάμεων και δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση στο κίνημα στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Το χαστούκι στους πολιτικούς εκπροσώπους του μαύρου μετώπου είναι γεγονός. Αυτό το βήμα μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί στις ευρωεκλογές καταδικάζοντας τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το μαύρο δεκανίκι τους, τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η μαζική, μαχητική αντι-ΕΕ και αντικυβερνητική ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ανατρέψει τα διλήμματα και θα σπάσει το αντιδημοκρατικό όριο του 3%.

ANTARSYA_EE_2[2]Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγωνίζεται για την εργατική διέξοδο από την κρίση. Παλεύουμε για να τσακίσουμε τα Μνημόνια με απεργίες διαρκείας και καταλήψεις για να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι με συλλογικές συμβάσεις και αξιοπρεπείς μισθούς. Για τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από την ευρωζώνη και την ΕΕ, την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, την επιβολή του εργατικού ελέγχου στην παραγωγή και διανομή του πλούτου. Για τη διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, σε σύγκρουση με το ρατσισμό και το φασισμό, για να στείλουμε το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να περάσει ο πλούτος και η εξουσία από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους στα χέρια των εργαζόμενων.