ΣΤΙΒΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χρυσός ο Θ.Μαρτινάκης, χάλκινος ο Χ.Αλεξόπουλος

ΣΤΙΒΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χρυσός ο Θ.Μαρτινάκης, χάλκινος ο Χ.Αλεξόπουλος

Με απόλυτη επιτυχία και εξαιρετικές επιδόσεις έγινε η πρώτη ημέρα (Τρίτη 24/7) της συνάντησης Ελλάδας/Κύπρου στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Οι αθλητές και αθλήτριες των δύο εθνικών ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη όσων έφυγαν στην φονική πυρκαγιά της Αττικής, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγής.

Στο αγωνιστικό δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις με την τετράδα των Παίδων (4χ100) αποτελούμενοι από τους Ανέστη Νάνο, Θοδωρή Βροντινό, Μιχάλη Φλουρέντζου και Θανάση Μαρτινάκη (ΓΣ Σέρρες’93) τερμάτισε σε 41.85, κοντά στο 41.73, που είναι το ρεκόρ της κατηγορίας, και χρυσό μετάλλιο στους αγώνες

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο άλμα εις ύψος ο Χρήστος Αλεξόπουλος (ΓΣ Σέρρες’93) με επίδοση 1.85μ . Τα άλματα του σερραίου αθλητή ήταν (1.70, 180, 185 με την 1η προσπάθεια, ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 1.90μ). Πρώτος ο Κύπριος Κυριάκος Μπαμπάκα με επίδοση 1,98μ

Σήμερα (25/7) το απόγευμα, δεύτερη μέρα των αγώνων αγωνίζονται οι Βασίλης Μπουτσιούκης (ΟΦΚΑ) (110μ. εμπόδια), Θωμαή Καμήλαλη (ΟΦΚΑ) (άλμα εις ύψος) και Θανάσης Μαρινάκης (ΓΣ Σέρρες’93) (200 μ.)