ΣΤΙΒΟΣ: Μετάλλια για τους αθλητές του «ΓΣ Σέρρες ’93» με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

ΣΤΙΒΟΣ: Μετάλλια για τους αθλητές του «ΓΣ Σέρρες ’93» με συμμετοχές στην εθνική ομάδα.

ΣΕΡΡΕΣ93-Αραμπατζή_Θ-ακοντισμόςΟλοκληρώθηκε στη Λευκωσία η διεθνής συνάντηση Ελλάς-Κύπρος στις 30 & 31 Ιουλίου 2014, για τους αθλητές της κατηγορίας Παίδων Κορασίδων.
Συμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου «ΣΕΡΡΕΣ ‘93»: Στους αγώνες πήραν μέρος και τρεις αθλητές του ΓΣ Σέρρες ’93 οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά πέντε μετάλλια καθώς η αθλήτρια Σάββα Βασιλική αφού κέρδισε με την εθνική ομάδα την σκυταλοδρομία 4χ100 στη συνέχεια έτρεξε και το βασικό της αγώνισμα το οποίο είναι τα 100μ με εμπόδια και κατέλαβε την δεύτερη θέση με επίδοση 14″74 η οποία αποτελεί και νέα ατομική επίδοση.
Στον ακοντισμό αγωνίστηκε η Θεοδώρα Αραμπατζή η οποία εδώ και λίγες μέρες γυμνάζεται ξανά με τον προπονητή της και τα αποτελέσματα της κοινής δουλειάς του φάνηκαν, αφού η πρωταθλήτρια του συλλόγου έστειλε το ακόντιο στα 50μ κάνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση και κερδίζοντας την πρώτη θέση.
Την πρώτη θέση πήρε επίσης ο Παρασκευόπουλος Κώστας ο οποίος αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με τα χρώματα της εθνικής ομάδας για φέτος. Ο Παρασκευόπουλος πέτυχε επίδοση 6’13″87 στα 2000μ με φυσικά εμπόδια. Ο πρωταθλητής αγωνίστηκε και σε δεύτερο αγώνισμα, τα 3000μ., στα οποία  κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 8’59″41.